PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

TEN SERIAL JEST EXTRA< NAJLEPSZY< SUPER< ALE jest tam jeden nie potrzebny aktor- ANAHI (WŁAŚCIWIE AKTORKA)
KOCHAM ZBUNTOWANYCH ;)

użytkownik usunięty
Dusia15

dlaczego co Ci przeszkadza Anahi???

;D

Dusia15

Ja uważam, że gdyby nie Anahi ten serial nie miał by takiego uroku.
W końcu kto inny potrafiłby tak zagrać słodką idiotkę??? Przynajmniej ja nie wyobrażam sobie nikogo innego na jej miejscu.

ocenił(a) serial na 7
Cameleones

No ja tez nie. Jak widziałam orginał REBELDE czyli REBELDE WAY to te dziewczyna co grała Mię Colucci to była strasznie sztuczna i nie potrafiła wcielić się w postać rozpieszczonej córeczki tatusia.

Albo ostatnio powstał remake REBELDE WAY w Portugalii i znowu ta dziewczyna co grała Mię w ogóle mi jej nie przypominała..Była taka sztywna i nie potrafiła dobrze zagrać.

Także ja uważam, że Anahi jest niezastąpiona w tej roli.

ocenił(a) serial na 10
arisa_

jak dla mnie Anahi super zagrała swoją rolę.... =) ma swój świat jak ale własnie o to w tym serialu chodziło...tak miała to zagrać :) i czasem można sie pośmiać z jej zachowań :) nic do niej nie mam :) :) :)

ocenił(a) serial na 10
Alda93

Nie lubię Anahi, ale uważam, że to dobrze, że gra w serialu, i nic bym nie zmieniała, dzięki niej(każdemu z aktorów) ten serial mam swój urok i jest fajny, Pedro dobrze obsadził rolę, a świadczy o tym to jak Zbuntowani są popularni na całym świeci, a także u nas w kraju...:)

Daniela_Lujan_87

ależ ja uważam, ze jest mnóstwo aktorek(z meksyku oczywiście) które by role "rozpieszczonej córeczki tatunia" zagrały lepiej...
Ale cóż...
Ja tam tej PRIMADONNY< która powiedziała, że w życiu jest IDENTYCZNA(!!!)
nie znosze...
ANAHI JEST BANDZIEJNA< ALE DULCE MAITE ZORAIDA CHRISTIAN JACK CHRISTOPHER ALFONSO to super dobrani aktorzy!!!
Pozdrawiam wszystkich i fanów ANAhi i jej antyfanów;)
LUBIE WAS WSZYSTKICH:)))

Dusia15

A na tym forum nie potrzebna jestes ty!
a za kogo ty się uwazasz?
Anahi jest swietną akttorką i swietnie zagrała Mię w zbuntowanych mimo tego ze to był jej najgorszy w zyciu okres.. chorowała na anoreksje mimo tego wspaniale zagrała tą rolę!
Primadonna? Nie no bo wyjde zaraz z siebie i stane obok! jestes beznadziejna! Nie wiesz jakie ona piekło w zyciu przeszła więc jej nie oceniaj! W zyciu prywatnym wogole nie równa się z serialową Mią !
Boze w krytyka się bawisz? Ty mozesz sobie uwazać,tak jest duzo fajnych aktorek z Meksyku ktore mogłyby zagrąć Mię ale wiesz dziewczyno ze sie chodzi na castingi? No to proszę wykaz się i powiedz kto twoim zdaniem powinien zagrać Mię? czekam. ;D
Nie napisałam tego z jedynego powodu jakim jest to ze kocham Anahi jest cudownaaa ale dlatego ze ja kocham całe rbd i dla mnie jest ono niezwykle nie poznalam nigdy takiego swietnego zespolu ktory tak kocha fanów itd ;D
Aaa jeszcze jedno NIE Dziękuje za pozdrowienia !!

Daniela_Lujan_87

Nie lubisz Mii czy Anahi?
Bo to dwie rózne osoby ;))

ocenił(a) serial na 10
malwinaa93

spokojnie dziewczyny....ja też uwielbiam Anahi i to że ktoś tu napisał że jest beznadziejna to jego sprawa. JA i tak nie zmienie zdania o RBD !!!
PS:Jestem tylko ciekawa czy ta osoba obejrzała 1 odc czy całe 3 temporady....Bo jeśli na podstawie paru odc stwierdziła ze Anahi jets beznadziejna to no comment...
pozdro:)

Alda93

alda coś tam;)
Słonko oglądnęłam wszytskie odcinki jak leci:-)
I twierdze, że MIA COLUCCI to dziwna i zadugana w sobie lala;)
A ANAHI powiedziała, że w zyciu jest "podobna do swojej bohaterki".
PO za tym nie bchodzi mnie wasz zdanie na temat mojego zdania o REBELDE
ZBUNTOWANI SĄ SUPER< NAJLEPSI< A JUŻ SZCZEGÓLNIE BANDA ROBERTY;)

malwinaa93

malwina!
nie lubie mii, ale nie jestem przekonana do anahi ponieważ kiedyś(nie jedno krotnie) pisali, że np. taka wypowiedź anahi kiedyś była w świecie serialii:
"Sama się czasem zastanawiam gdzie jest linia dzieląca mnie i Mię, bo to bardzo 'typowa' dziewczyna".
Więc wiesz... Ale nie mam ochoty na kłótnie. ;)
JUŻ PISAŁAM ŻE LUBIĘ WSZYSTKICH FANÓW REBELDE I RBD!!!

ocenił(a) serial na 10
Dusia15

Zespół RBD (jak wszyscy oczywiście wiedzą) powstał na potrzeby serialu Rebelde. Ja uważam, że gdyby nie Anahi i jej charakterystyczny głos, zespołowi czegoś by brakowało. Być może nie odniósłby takiego sukcesu ( być może - zaznaczam). Oczywiście muzycy są genialnie dobrani, każdy jest niezwykły i obdarzony niepowtarzalnym głosem. Sądzę, że Anahi jest świetną aktorką i piosenkarka i ciężko byłoby ją zastąpić kimś innym. Wyobrażacie sobie zespół bez Anahi i chociażby jej Salvame czy Solo quedate en silencio???
Pozdrawiam

asia576

asia57... coś tam! No muszę przyznać, że mi otworzyłaś oczy: NIKT TAK NIE PRZEŻYWA ŚPIEWAJĄC SALVAME A TO NAPRAWDE PIĘKNE !!!
dzięki;)

Cameleones

wiesz wiele osób umiało by zagrać słodką idiotkę, ale ty może ich nie znasz i to nie koniecznie muszą być aktorzy z wielo letnim doświadczeniem moim zdaniem, ale lubie Anahi

Dusia15

Dusia15 mam do Ciebie jedno pytanie.
Gdyby w Rebelde Anahi zagrała Robertę a Dulce Maria Mię to też nie lubiła byś Anahi???

Cameleones

nie, myśle, że wtedy nienawidziła bym PEDRO DAMIANA i tych tam z televisy, którzy by tak beznadziejnie dobrali DUlce do roli tej PSYCHOLKI-LALKI-BARBIE-MII-COŚ-TAm-COLUCCI!!!
No to tyle, a zresztą Anahi(stwierdzam to po wypowiedzi koleżanki u góry) ma ładny głos i może faktycznie nie jest taka jak MIA COLUCCI;)
pzdr.

ocenił(a) serial na 7
Dusia15

"nie, myśle, że wtedy nienawidziła bym PEDRO DAMIANA i tych tam z televisy, którzy by tak beznadziejnie dobrali DUlce do roli tej PSYCHOLKI-LALKI-BARBIE-MII-COŚ-TAm-COLUCCI!!!"

"beznadziejnie by dobrali", tym zdaniem wyraziłaś tak jakbyś nie donieniała w tym wypadku talentu Dulce. Bo by zagrać Mię naprawdę trzeba mieć talent i niekażdy to potrafi.
to tyle odemnie.
pzdr.

ocenił(a) serial na 10
arisa_

Ale macie problem...!!(z tym, że kto, kogo nie lubi)....każdy ma inny gust. I po co komu narzucać swoje gusty... Może sobie pisać takie posty..

Moim skromny zdaniem takiego typu tematy są beznadziejny, autorzy, którzy je piszą, myślą, że uda im się zniechęcić...np. fana do aktora itp..

ocenił(a) serial na 10
Daniela_Lujan_87

tzn. beznadziejne (poprawka błędu w zdaniu po wyżej) hehehehe :)

Daniela_Lujan_87

daniela lujan!
Nie chce, żeby ANAHI traciła fanów, ma ich ponad 8 mln i nie mam zamiaru ani jednego zniechcęcać. Po prostu napisałam co myślałam i tyle.
PZDR.;)

ocenił(a) serial na 9
Dusia15

Jestem tego samego zdania.
Dodam, że wydaje mi się, że ta "nienawiść" kierowana jest głównie do bohatera, a aktor przez tą postać przez siebie graną "obrywa".

Ewka___

ewka!
Bardzo filozoficzna wypowiedź i... masz racje!
Ale ja mam swoje zdanie;)
Pozdrawiam Cię;-)

ocenił(a) serial na 10
Dusia15

a ja tam lubie anahi jest dziecinna, że aż śmieszna i to w niej lubie. inna aktorka by mi na jej miejsce nie pasowała pozdrawiam