PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

marsz fanów RBD

ocenił(a) serial na 10

ma ktoś jakieś filmiki albo zdjęcia z marszu fanów RBD?

ocenił(a) serial na 10
Sylwia_24

http://rebelde-rbd-olka.blog.onet.pl/ prosze na tym bloogu jest wszystko o marszu jest pod koniec notki

ocenił(a) serial na 10
Sylwia_24

No właśnie ma ktoś???

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

a i na youtube jest jeszcze jak wpiuszesz RBD w wyszukiwarce i weźmiesz sortuj od najnowszych to będą z Brazylii i jeszcze z paru Brazylii odbyły się marsze w dwóch miestać i w dwóch miastach było mnóstwo ludzi conajmniej kilka tysięcy

ocenił(a) serial na 2
alicja789

alicja 789:I co to dało????Grupa kilku czy tam kilkunastu dziewczyn przeszła przez miasto trzymając w rękach plakat i słuchając muzyki z magnetowidu.I niby na kim miało to zrobić wrażenie???,na tym gostku który wchodził do metra ??To jest poprostu żalowe.

kamerun5

Wystarczy wpisać na Youtube - Marcha RBD.

Co dał nam marsz? Wiele. Przede wszystkim poczucie, że zrobiliśmy coś aby uratować zespół. Anahi sama prosiła, aby fani coś takiego zorganizowali. Marsze odbyły się w ponad 25 miastach w Ameryce Płd i Płn. oraz Europie , tysiące ludzi protestowało pod siedzibami EMI, zadbano o to, aby media się tym zainteresowały. Na marszu pojawiła się telewizja i radio. Z tego co mi wiadomo w Sao Paulo było ponad 4 tysiące osób. To wszystko zostało zorganizowane po to, aby RBD wiedzieli ilu mają fanów, że nie mogą zdezintegrować się u szczytu kariery. Dla Ciebie może to nic nie znaczyć, ale dla nas wręcz przeciwnie. Nie lubisz RBD, nie komentuj. Proste ;P

PS. Nie tylko dziewczyny brały udział w tym marszu, ale także osobnicy płci brzydkiej... ;D

__Luna__

to link do marszu z warszawy
http://pl.youtube.com/watch?v=ERRJa3y9ic4

ocenił(a) serial na 2
__Luna__

4 tys.osób w Sao Paulo??Śmieszne hahaha.W Sao Paulo żyje 16 milionów ludzi.4 tysięczna demonstracja w takim mieście to nic wielkiego

ocenił(a) serial na 10
kamerun5

Do kamerun5: Nie bądź śmieszna/śmieszny...Ciekawe czy Ty uzbierałabyś w tak krótkim czasie chociaż 200 osób...Może czas przestać krytykować innych? Jeśli ci się coś nie podoba to po co tu wchodzisz i komentujesz? Jak dla mnie takie zachowanie jest żałosne...

ocenił(a) serial na 2
anna984

W mieście które ma 16 mln mieszkańców i w kraju takim jak Brazylia gdzie jest przeszło 150 mln ludzi zebranie więcej niż 10 tys. demonstrantów to chyba nieproblem.

kamerun5

Zwróć uwagę na fakt, że tylko w samym Sao Paulo było 4 tysiące osób, ale marsz był organizowany jeszcze w 10 innych brazylijskich miastach. RBD ma wielką rzeszę fanów w Brazylii, która o nich walczyła, więc spokojnie uzbierało się ponad 10 tysięcy osób. Jeśli nie zna się statystyk, lepiej się nie wypowiadać. Wszystkie marsze zostały upublicznione na Youtube, więc można sprawdzić czy to nie zwykłe wymysły fanów ;P

ocenił(a) serial na 2
__Luna__

A możesz mi powiedzieć jakie to były brazylijskie miasta???Pewnie Riode Janeiro,Porto Alegre,Belo Horizonte,Slvador,Campinas albo Santos,Fortaleza,Recife,Vitória,Kurytyba plus Sao Paulo.Najmniejsze z tych miast ma ok.2 mln mieszkańców.Więdz 10 tys.demonstrantów ŁĄCZNIE!!! w 10 tak dużych miastach to niejest imponujący wynik.To żałosne wręcz(sorry za to słowo) że tak chwalicie się ilością pikietujących w Brazylii.

ocenił(a) serial na 10
kamerun5

Nikt się tym nie chwali, po prostu podawane są te statystyki dla innych fanów RBD, których to interesuje, ale ty widocznie masz jakiś problem z tymi marszami...może jakiś kompleks sobie leczysz w ten sposób?

Sylwia_24

Ja słyszałam że marsz miał być też we Wrocławiu?
Ile tam się osób zebrało?

paulinka_rbd

Tez jestem tego ciekawa :)

Ale ciesze sie ze marsz w polsce był :):)