strasznie razi strona wizualna (o innej nie wspomnę bo jej porostu nie ma). Dziewczyny w serialu wyglądają jak dziwki, nie żebym miał coś przeciwko takim spódniczka itp, ale wątpię ze gdzieś się tak chodzi, większość facetów w filmie wyglądają jak geje, a ten farbowany rudzielec już w ogóle, totalne dno, ale dobre na popołudniową drzemkę
nie chce robić żadnych prowokacji, porostu to jest moje zdanie, które musiałem z siebie wyrzucić, i tak się ograniczyłem do paru zdań bo można było pisać więcej. Serial naprawdę dobijający, a ,,gra aktorska'' jest z poziomu podłogi, bardziej karykaturalna niż niejedna odsłona Strasznego Filmu.
ja tez nie jestem mega fanką podoba mi sie ta telenowela ale zauwazam duzo błedów w niej,najbardziej razi mnie to ze aktorzy sie patrza w kamere
Skoro wg ciebie tak ubierają sie dziwki to naprawdę gratuluje patrzenia na świat :D A faceci są bardzo przystojni zwłaszcza Miguel i Santos i nie wiem czego sie czepiasz...może pokaż jak ty męsko wyglądasz. ;p
Zgadzam się z powyższym komentarzem ...
Jak możesz mówić,że dziewczyny w tym serialu wyglądają jak dziwki .? ? ?
Helo tu Ziemia! na każdą dziewczynę w spódniczce tak mówisz .?Ja znam dużo osób, które lubią ubierać miniówki i krótkie bluzki ...
I pod jakim względem Faceci wyglądają jak geje .?
Są mega przystojni może im po prostu zazdrościsz.? haha
Widzę wierne fanki, pewnie macie ich plakaty nad łóżkiem.
Miniówki są super i lubię jak dziewczyny je noszą o ile oczywiście maja ładne nogi:P ale to inny temat, chodzi o to ze to są mundurki, a mundurki nie są projektowane dla dziwek, wyjątkiem jest TA meksykańska szkoła
bartusezg.......żal................
Ps. żeby tak niebyła gruba to też bym nosiła miniówkę,hehe pozdro dla dziewczyny co noszą miniówki,,,,,,,
może są na nie za małe może mają je od kiedy przyszły do szkoły haha <żart> ja bym bardzo chciała mieć takie mundurki ale one są drogie
W Meksyku każda dziewczyna w ich wieku się tak ubiera!!!
A szkół takich jak ta jest tam kilka bo ogólnie to slamsy, ake są też bogate dzielnice...
Zapewne jak większość użytkowników masz naszą-klasę więc żeby nie ujawniać tego przed wszystkimi podaję mojego maila sodelariva@tlen.pl
i jeśli chcesz to podaj mi link swojego profilu i się przekonamy jak ty wyglądasz
serial kupiasty jak stado nieszczęć. Banalny i prostacki. Lepiej już obejrzeć coś od hamerykanów jak beverly hills i czy te nowe twory dla młodzieży.
Moja wypowiedź może was zszokować, bo będzie troche paradoksalna...
Jestem fanką Rebelde i całą ścianę mam zaklejoną ich plakatami.
Staram się oglądać każdy odcinek. Jest to JEDYNY serial jaki oglądam.
Ma bardzo NIEBANALNĄ fabułę. Wszystkie meksykańce są takie same, ale Zbuntowani to całkiem inna bajka :) Jednak czasami widać kiepską grę i jakieś sceny dla 5-latków. Entrada z aun hay algo jest moim zdaniem totalna porażką (Miguel przy szafkach)
Zauważyłam, że 1 temporada była duzo lepsza, a teraz to jest takie naciągane. Mimo wszystko nadal oglądam :)
Podsumowując: Rebelde nie jest dnem, ale nie rewelacją jednak ma coś w sobie, coś co przyciąga młodzież ;)