PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

w miejszooosci

ocenił(a) serial na 8

ogladam dosc czesto RBD i mam dziwne odczucia bo przeciesz to dziewczyny ogladaja a ja facet:) wiec moze jakas dziewczynka mi to wyjasni jak to jest:)

ocenił(a) serial na 9
bodzio2701

"dziewczynka"?
A co Tobie trzeba wyjaśniać? To tak jakbym poprosiła Ciebie, żebyś wyjaśnił mi, dlaczego mam takie zamiłowanie do motorów, skoro jestem dziewczyną? Po prostu każdy lubi co innego i jak dla mnie podział na chłopacy&dziewczyny jest w większości przypadków bezpodstawny;p
A i RBD to zespół, a serial to Rebelde. To tak jakbyś nie wiedział.;p

ocenił(a) serial na 7
Ewka___

Mój kolega z klasy to ogląda i jeszcze się tym chwali;p;p
I zgadzam się z Ewką.. Taki podział jest bezpodstawny;p

ocenił(a) serial na 10
arisa_

Dlaczego chłopaki myślą, że oglądanie telenowel to tylko zajęcie dla dziewczyn. Przecież już dawno mamy równouprawnienie i to nie ma nic wspólnego z płcią. Osobiście podziwiam chłopaków, którzy nie wstydzą się tego, że oglądają telenowele i potrafią się do tego przyznać, bo przecież nikt nie może wstydzić się tego co lubi robić. Dziwią mnie ci, którzy w domu je oglądają, a kiedy są z kumplami wyśmiewają je i osoby, które je oglądają. Dlatego to normalne, że je oglądasz i masz na pewno wielkiego plusa u wielu dziewczyn :)

bodzio2701

Ewa, Estrella i RiDka mają rację.

Np. mój kolega z klasy, jeszcze całkiem niedawno oglądał H2O wystarczy kropla (to taki serial o syrenach) a miał wtedy 13 lat. Mnie też kiedyś interesowało H2O (głupia byłam!!!) a, że nie miałam przez jakiś czas Jetixa to mi opowiadał co było.

ocenił(a) serial na 8
Cameleones

HAH rozbawiłeś mnie koleś... ja oglądam bo to zabawne i romantyczne a nawet największy twardziel potrzebuje relaksu!