Na anglojęzycznym kanale już puszczają 4 odcinek a u nas nie ma nawet żadnej wzmianki na razie. Na polskiej stronie internetowej HISTORY również cisza...
od 17.01. co wtorek o 22:00 w History :)
...a zaraz po tym równie ciekawa Klątwa Wyspy Dębów. Cóż to będzie za uczta:)
Czy bracia Vagina wreszcie cos znalezli?
...moja ulubiona sentencja tego programu :)
A moja " czy ten kawałek drewna moze być dowodem na istnienie podziemnej komnaty?"
Największa bzdura to rezydencja Hitlera Inalco, kolesie podpływają łodzią i potem wpław, bo nie ma innego dostepu.... tylko łodzią albo wodnopłatem. W dodatku wszedzie czają się jeszcze strażnicy (SS ?!?) hłe hłe
To nic, że 150 metrów dalej jest główna droga, a 700 metrów dalej inna posesja.
W dodatku dom był na sprzedaż w 2011 i każdy mógł sobie obejrzeć dom zewnątrz jak i w środku..... wszystko jest na necie + google maps..
Robią debili w widzów i prowadzą niby mega profesjonalne dochodzenie.... tymczasem jest to zwykłe show
To nie była rezydencja hitlera tylko podejrzana rezydencja która mogła służyć do ukrywania niemców. W 2011 była na sprzedaż więc pewno ktoś ją kupił. A ten strażnik był prawdopodobnie zwykłym dozorcą w prywatnej posiadłości który sobie nie życzył żeby ktoś buszował po jego terenie, bo niby dlaczego skoro już nie była na sprzedaż? To że teraz jest tam droga i niedaleko inny dom nie oznacza że było tak samo 70 lat temu.
To ,że 70 lat temu może nie było tam drogi nie oznacza, że nie ma jej tam teraz, niestety przemilczeli ten fakt a wręcz sugerują że nadal jest tam tak jak w 45...mogli w normalny sposób pojechać tam a nie cudować desant z wody. Zawsze można najpierw zapytać czy można obejrzeć dom a nie włazić na czyjaś posesje. Nie będe tego tłumaczył dalej, bo chyba każdy widzi czym trąci te show.. Podoba CI się - no to enjoy..
Chodziło o odwzorowanie jak wtedy ta willa był a niedostępna. Co kogo obchodzi jak jest teraz, jakie to ma znaczenie? Hitler nie uciekł teraz tylko kiedyś. Wg mnie bardzo dobrze pokazali w jaki sposób kiedyś ktoś obcy mógłby chcieć dostać się tam i na jakie trudności napotkałby.
to chyba oglądamy dwa różne seriale na H, albo widzimy i słyszymy co innego...
Uważam, że dużo ciekawych informacji tam podają. Ale i dużo bajek jest. Dla mnie największą kpiną było to że wielcy szpiedzy CIA nie mogą pobrać DNA bo krewna Ewy Braun im odmawia. Bin Ladena wytropili a ciężko "podkraść" sztućce z restauracji którymi jadła ta niby krewna i zbadać jej dane.
ktos wie czy jest na necie ? bo nie posiadam niestety History
na CDA na pewno cały 1. sezon, nie wiem jak z 1. odcinkiem 2. sezonu
To wiem ,bo obejrzałam. Chodzi mi o sezon drugi
Niestety na 2 sezon musimy poczekać jak chcemy na necie sobie oblukac.
dlaczego?