Kapitalna oprawa audiowizualna, "niemożliwi" bohaterowie, maksymalnie soczysta rozgrywka, a za dialogi proponuję OSCARA. :D. Dla mnie CZAD. Polak jednak potrafi :D
No dialogi wymiatają, szczególnie to jak idą na statek żeby "rozbroić" bombę, a Sarrano wypomina ile to ludzi przez Graysona zginęło :)
Mnie powalił tekst Graysona gdy poległ jego robot-godzilla i ze smutkiem w głosie :nazwałem go bohaterską trzęsipałą,ale nie zdąrzyłem mu o tym powiedzieć...pamięć o nim nie zaginie...albo teksty do koleżanki I'II kill your dick! How 'bout that,huh? Speaking of dick killing parties
Teksty w tej grze to mordercy ;)
No baaa, zaraz widać, że Polacy robili xD. Ta gra po prostu WY-MIA-TA! I to nie tylko wśród polskich produkcji...
No jak dla mnie ta gra jest lepszą kolejną częścią dla Duke Nukem niż Forever. Nasuwają się też pewne skojarzenia z Serious Sam. Ogólnie gra wymiata, dawno się tak dobrze nie bawiłem.
Mnie również gra spodobała się jak cholera, a tekty po prostu zrzucają z krzesła, szczególnie te Graysona. Fabularnie również bardzo przyzwoita. Gierka ogólnie naładowana akcją i różnymi bajerami, dla mnie jeden z lepszych FPS'ów jakie ostatnio wyszły.
tak. popieram. gra miodna ze az boli. dawno mnie tak zadna gra nie przykula do konsoli. Dialogi to mistrzostwo swiata usmialem sie do lez;)