PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611271}
7,4 3,9 tys. ocen
7,4 10 1 3891
Bulletstorm
powrót do forum gry Bulletstorm

Kapitalna oprawa audiowizualna, "niemożliwi" bohaterowie, maksymalnie soczysta rozgrywka, a za dialogi proponuję OSCARA. :D. Dla mnie CZAD. Polak jednak potrafi :D

ocenił(a) grę na 10
gizmomhs

Zgadzam się w 100%!! :] Polecam grę!

ocenił(a) grę na 9
gizmomhs

No dialogi wymiatają, szczególnie to jak idą na statek żeby "rozbroić" bombę, a Sarrano wypomina ile to ludzi przez Graysona zginęło :)

ocenił(a) grę na 8
Pieniak3

Mnie powalił tekst Graysona gdy poległ jego robot-godzilla i ze smutkiem w głosie :nazwałem go bohaterską trzęsipałą,ale nie zdąrzyłem mu o tym powiedzieć...pamięć o nim nie zaginie...albo teksty do koleżanki I'II kill your dick! How 'bout that,huh? Speaking of dick killing parties
Teksty w tej grze to mordercy ;)

Detoksynator

No baaa, zaraz widać, że Polacy robili xD. Ta gra po prostu WY-MIA-TA! I to nie tylko wśród polskich produkcji...

gizmomhs

No jak dla mnie ta gra jest lepszą kolejną częścią dla Duke Nukem niż Forever. Nasuwają się też pewne skojarzenia z Serious Sam. Ogólnie gra wymiata, dawno się tak dobrze nie bawiłem.

ocenił(a) grę na 10
FakeRabbit

Mnie również gra spodobała się jak cholera, a tekty po prostu zrzucają z krzesła, szczególnie te Graysona. Fabularnie również bardzo przyzwoita. Gierka ogólnie naładowana akcją i różnymi bajerami, dla mnie jeden z lepszych FPS'ów jakie ostatnio wyszły.

ocenił(a) grę na 10
paradox8831

tak. popieram. gra miodna ze az boli. dawno mnie tak zadna gra nie przykula do konsoli. Dialogi to mistrzostwo swiata usmialem sie do lez;)

ocenił(a) grę na 10
gizmomhs

Gra zajebist*
Dialogi zajebist*
PO prostu kupić BULLETSTORM,zagrać,pośmiać się i czekać na dwójkę
MI się najbardziej podobał tekst Graya do Trishki "Co zabijesz mojego ku*asa,aa a ja zabije twojego i co?" i jeszcze tekst Ishiego po napisach końcowych "God is dead"