PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645622}
7,2 5,4 tys. ocen
7,2 10 1 5362
Call of Duty: Black Ops II
powrót do forum gry Call of Duty: Black Ops II

Dlaczego Call of Duty, które słynie z wielu naprawdę udanych odsłon jak : Stara dwójka, w którą do dzisiaj graja ludzie i sie nią zachwycaja. Każda z odsłon COD'a bazowała na historii, ta ostatnia to jakieś fantasy, niewidzialni ludzie, dżungla i przecinamy ją jak rambo, terminator, predator i ironman w jednej osobie... Słabo a co wy o tym sądzicie ?

ocenił(a) grę na 8
bigszwed

Też słabo jeśli chodzi o nowe misje granaty wystrzeliwane z nadgarstka.
Dałem 7 bo ratuje tą gre misje z 1986 roku które są fajne.
Też chciałem zagrać dzisiaj w call 2 ale płyta mi się zepsuła.

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

Jak zepsuła ci się płyta ... .to cracka masz ! z neta ... -.-

ocenił(a) grę na 8

Nie kupiłem orginalną w Media Markcie jakieś 6 lat temu.

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

Pobierasz gry ?

ocenił(a) grę na 8

Kupuje orginalne.

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

Noto niezły noobek z cb :)
kase na gry wydajesz pzdr .. co za cep
wole kupic suple , odżywki .

ocenił(a) grę na 8

Może mam kase,to odrazu musze być noobem i cepem ?

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

JA też mam kase ale nie wywalam jej w gry

ocenił(a) grę na 8

Lepiej w odżywki.

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

No i gites :D

ocenił(a) grę na 9
bigszwed

Masz rację.
Moim zdaniem ta cała przyszłośc jest po to żeby można było ją wrzucić do MP
Ale tez grając w gre stwierdziłem że misje w przyszłości są niesamowicie nudne i pozbawione ciekawej fabuły, za to misje w przeszłości sa naprawde ciekawe.

ocenił(a) grę na 8
mariiox

Zgadzam się.

ocenił(a) grę na 8
mariiox

Misje w przyszłości może i są gorsze, ale nudne? Oj nie nazwałbym misji w LA czy tej na tej plywajacej wyspie nudnymi.

ocenił(a) grę na 9
waldeck

SPOILER

Ostatnie misje w przyszłości tak naprawde zadecydowały o takiej ocenie.
O ile pamietam 3 ostatnie dzialy sie w przyszlosci i byly naprawde nudne, wlacznie z eskortowaniem pani prezydent

ocenił(a) grę na 8
mariiox

SPOILER! !!!!
Samo eskortowanie było nudne ale gdy prowadziło się ciężarówkę bądź pilotowało myśliwiec ( czy co to tam było) to było naprawdę wesoło.
Za to misja finałowa moim zdaniem słaba, nic ciekawego tylko zwykłe parcie przed siebie - fakt, w BO1 też cały czas parło się przed siebie i na dodatek wrogowie spawnowali się tak długo aż nie doszedłeś do określonego miejsca, ale tam przynajmniej fabuła napędzała gracza ( a w BO2 fabuła jest... cienka)

bigszwed

Po to by powróżyć na temat technologii używanej w wojnach przyszłości.

http://www.youtube.com/watch?v=iHbO3vwxb98

ocenił(a) grę na 5
bigszwed

Odświeżę trochę temat :D Mi osobiście strasznie się nie podoba to pchanie się w przyszłość .Im bliżej przyszłości tym gorzej jest. Ja tęsknie za 2 albo chociaż 5 .Fajnie by było żeby zrobili kolejną część np. w czasie I Wojny Światowej ,jakaś odmiana :) Jak CoD będzie szedł w tą stronę to chyba zrezygnuję z zakupu kolejnej części ,a jak narazie wszystkie kupowałem dzielnie :/

ocenił(a) grę na 4
ch0ryy

No tak, zgadzam sie w 100% z Tobą. Kupując nowe odsłony Call of Duty przypomnają mi sie misje: w Stalingradzie, nawet tzw. 4 czyli Modern Warfare i misje w Iraku były Ciekawe, Czarnobyl to było mistrzostwo świata!!! Jednakże, co za dużo to niezdrowo... jakbym chciał pograć w fantasy to kupiłbym sobie Allien vs Predator :D...
Czyli czekamy na powrót do przeszłości, jak sądzicie doczekamy sie :D?

ocenił(a) grę na 5
bigszwed

Mam nadzieję ,że tak. Misje w World At War też były piękne ale co poradzić...

bigszwed

Ja również mam nadzieję że tak.Mam też nadzieję że jak powrót do przeszłości to I wojna światowa,II wojna (powstanie warszawskie i jakaś misja tymi "złymi") jest jeszcze Korea, Wietnam, Irak , Afganistan,Bośnia,Kosowo,Gruzja...

ocenił(a) grę na 8
ch0ryy

Tak. I Wojna Światowa to jest to. Ten okres w FPSach jest właściwie nieruszony ( jedyna gra która sie rozgrywała za czasów IWŚ w którą grałem to NecroVision ;P)

ocenił(a) grę na 5
waldeck

No ja nie przypominam sobie żadnej gry w czasie IWŚ ,ewentualnie byłbym zadowolony gdybyśmy grali jako ci źli .Brutalność itp. :P

ocenił(a) grę na 8
ch0ryy

Możesz zagrać w NecroVision, ale tam jednak tylko czas akcji jest z IWŚ, reszta to niemalże czyste science fiction :/

ocenił(a) grę na 5
waldeck

Ja właśnie liczę na czystą IWŚ ,albo jakąś wojnę secesyjną w wersji CoD'a :P

ch0ryy

Masz:

http://www.filmweb.pl/videogame/History+Civil+War%3A+Secret+Missions-2008-622184

bigszwed

Fantasy? Nie dosyć że mylisz pojęcia to jeszcze gówno wiesz o świecie. Te zabawki są już tworzone. Ogarnij się kretynie.

ocenił(a) grę na 4
The_Fallen

Sorry zapomniałem, że jesteś wojskowym i niewidzialną kamizelke ubierasz gdy wychodzisz do pracy ;)

bigszwed

Nie kamizelke frajerze tylko kombinezon. I tak, w produkcji jest już to wszystko. Żyjesz jeszcze w komunie człowieku. Obudź się. Przyszłość się zbliża.

użytkownik usunięty
bigszwed

II wojna światowa jest jeszcze nudniejsza... ile razy można grać w tych samych lokacjach i walczyć z tymi samymi Niemcami... Takie fantazjowanie jak w BO 2 też jest średnie, powinni trzymać się naszych czasów, co więcej, powinni zaprzestać takich epickich bitew jak ta w Paryżu, a postawić na coś bardziej szpiegowskiego...

ocenił(a) grę na 4

Wiecie... ile bedzie osób, tyle będzie zdań...
Ja nie bede sie wymądrzał, że ma być po mojemu i koniec... Jednak boli mnie to, że stary, poczciwy COD z odsłony na odsłone obniża poziom... Dla mnie może być Libia, Syria, I WŚ, Korea... ale niech to bedzie fabuła porywająca, ciekawa taka jak COD Moder Wartfare (1) gdzie z misji na misje rozkręcała sie fabuła i wciągała... a Czarnobyl o Boże... arcydzieło !

Tak, na pewno podczas 3 wojny w Paryżu nie będą się nawalać tylko skradać jak po.jeb.ani. BO2 to nie jest fantazja tylko realizm, to co tam pokazono, jest prawdopodobne a zaprezentowana technologia w pełni realna, już tworzą prototypy tego. Lub są plany na te lata.

użytkownik usunięty
The_Fallen

ahahahah BO 2 realizm, proponuję czasem odejść od monitora chłopczyku

Nie, to ja proponuję tobie trochę poczytać o technologii militarnej i nie tylko, zastosowanej w Black Ops 2. Wtedy pogadamy frajerze.

użytkownik usunięty
The_Fallen

frajer to cię robił frajerze, wiem o tych rzeczach z pewnych względów więcej niż myślisz i prędzej tobie urosną jajca do roku 2025 niż żołnierze będą latać jak batman a kombinezon będzie sensownie działał w warunkach bojowych

Żal mi cię dziecko, obudź się. Żyjesz jeszcze w średniowieczu chyba.

ocenił(a) grę na 9

Pewnie masz jeszcze maszyne w czasie