6,3 885  ocen
6,3 10 1 885
Chrome
powrót do forum gry Chrome

Jakieś 8 lat temu się w to grywało, co prawda mało osób w to grało, ale tamtego czasu lepszej strzelanki nie było :P
Miałem rekord fragów coś koło 90 ;p i się należało do jednej z najlepszych gildii - Grom Alpha Army, nick Soilent.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Mailo91

Ja również miło wspominam tę grę. Szkoda tylko, że była niedopracowana, np. woda była "zabójcza" dla głównego bohatera i trzeba było ją omijać. Poza tym zupełnie niepotrzebne były misje "skradankowe", które były frustrujące i po prostu psuły zabawę.

ocenił(a) grę na 10

Multiplayer wciąż(!) funkcjonuje... Sam nie wiem jakim cudem.
BTW: Podejrzewam, że spotkaliśmy się kiedyś na serwerach. Potyczki z ludzmi z FHJ oraz GAA zawsze miło wspominam :).
Pozdrawiam ;).

ocenił(a) grę na 7

Dokładnie misje skradankowe były beznadziejne.

ocenił(a) grę na 10
Mailo91

Multiplayer wciąż(!) funkcjonuje... Sam nie wiem jakim cudem.
BTW: Podejrzewam, że spotkaliśmy się kiedyś na serwerach. Potyczki z ludzmi z FHJ oraz GAA zawsze miło wspominam :).
Pozdrawiam ;).

pawelzigii

O a to dziwne ;) Pamiętasz może swój nick? Do tego mam dobrą pamięć, może być Ciebie skojarzył. Pamiętam jedynie, że ze 100lcem z FHJ najciężej mi w pojedynku było.

ocenił(a) grę na 10
Mailo91

Grałem swego czasu w SoCh (Nick ZiGii). Możesz mnie nie kojarzyć,- ja raczej z końca ery największych wyjadaczy (chociaż swoje z Iwanem, 100lcem, Ace_Rimmerem oraz Bazarem pograłem. Jakiś czas później powstało w sumie kilka ciekawych klanów i satysfakcjonująca rozgrywka była nadal możliwa. Obecnie zgadujemy się co jakiś czas na małe granie - zawsze miło powspominać w starym gronie :).