Problemy są ze wszystkim poza samą rozgrywką... Nie można stworzyć konta, zalogować się, połączyć z serwerami, serwery odliczają czas do rozpoczęcia rundy w nieskończoność albo w ogóle nie startują, dodać/zaakceptować znajomych, wywala z serwerów... Oprócz tego gra słabo działa na słabszym sprzęcie, ale o tym słyszałem tylko.
Jednak już z samą rozgrywką nie ma żadnych problemów. Tylko 2 mapki (z czego jedna wyraźnie lepsza od drugiej), tylko 2 tryby gry (Deathmech i capture), 4 klasy postaci i 1 do stworzenia po zdobyciu kilku poziomów, unlocki mało ciekawe... Jednak cały dynamizm rozgrywki, jej zróżnicowanie i ilość frajdy płynąca z gry przebija niemal wszystkie rozgrywki sieciowe, w jakich brałem udział.
Demo przekonało mnie do kupna pełnej wersji. I zrobiłbym to, gdyby nie cena... Trzeba będzie czekać z półtora roku na rozsądną cenę w okolicach 50-80 złotych...
ja w demo grałem tylko jakieś 15 min ; / a potem poszedłem spac ; d I właśnie nie wiem, czy czekać aż stanieje, czy kupic jak będzie premiera.
Jeżeli chcesz tylko multi, najlepiej kup coda a crysisa 2 kupisz za rok. Jeśli lubisz single i jeżeli w crysisie 2 będzie równie długi co w 1 to polecam kupić jak będzie premiera.
CoDa mam MW 2 i BO, o BO to lepiej nic nie pisać ;p a MW 2 tryb multi wymiata ; d
Jak będzie kasa to chyba pojde do sklepu: P
PS: jak beta mi poszła do pełna tez powinna ?
No cóż. U mnie tnie sie Crysis 1 i Warhead a dwójka jedzie bez problemu więc na 90 procent powinna pójść wszystko dobrze.
A z BO to bez przesady, gra na ranking filmweb bardzo dobra lub przynajmniej dobra.
jak chcesz czekać 2 lata to ok, ale gra tak prędko nie stanieje, Crysis 1 dopiro po 1,5 roku staniał, a tak to cena się utrzymywała tych 120 zł zawsze
poprzez grę piracką możesz grać z innymi osobami którzy mają oryginalną grę :) ogólnie gra nie jest wart 100 zł , za 50 zł też bym nie kupił drugi raz ...