PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611677}
7,1 118  ocen
7,1 10 1 118

GT Legends
powrót do forum gry GT Legends

Chętnie dowiem się czy jest ktoś komu ta gra działa lub działała w 100%.
Na Xp wszystko było pięknie, zero problemów poza jednym małym szczegółem jakim było tankowanie. Przy jednym czy dwóch pucharach trzeba było tankować ze względu na dużą ilość okrążeń.
Teraz na 7 gra po kilku minutach wychodzi grzecznie do Windowsa bez żadnych konsekwencji.

ocenił(a) grę na 8
Olaf_Ragnarson

Odpowiem Ci w czas xd Na XP kilka lat temu działała 100% teraz na win 7 również działa ale jak dobrze pamiętam trzeba odpalać w trybie zgodności.

ocenił(a) grę na 8
BalcerWPR

Dzięki, być może podejdę w takim razie jeszcze do tematu, zanim 7 nie zginie i nie zastąpi go 10?
:)

Młode pokolenie rośnie, ile mogą grać w Insane?
Może jakaś kierownica do tego?

ocenił(a) grę na 8
Olaf_Ragnarson

W GT grałem tylko na klawie jest dosyć trudną grą ale jak sie opanuje kierowanie mocniejszą furą nawet na klawie da się pośmigać ;D Co do WIN7 on nie zginie jeszcze przez długi czas wg mnie zauważ że na XP'ku nadal ludzie działają choć wyłączono do niego wsparcie techniczne.

ocenił(a) grę na 8
BalcerWPR

Z tym umieraniem Win7 to oczywiście był żart.

Pewnie są inne lepsze wyścigi w tej chwili, ale nie mam ochoty bawić się już teraz w sprzęt aby nowości śmigały. Zmieniają się priorytety.

Tu jest sentyment, gra daje chyba jeszcze radę, ciekawe trasy, ciekawe auta.
Jakiś czas temu Real Racing 3 dał trochę frajdy, głównie przez ciekawe trasy.
To była jednak zabawka, na dłuższy czas ale tylko zabawka.

ocenił(a) grę na 8
Olaf_Ragnarson

Też ostatnio przerzucam się na starsze typu NFS Underground/ Test drive unlimited czy Most Wanted :D