PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=744329}

Hitman

2016
7,6 2,3 tys. ocen
7,6 10 1 2267
Hitman
powrót do forum gry Hitman

Hitman Episodes

ocenił(a) grę na 8

Tak powinna się nazywać ta odsłona, epizody tylko i wyłącznie zabiły sprzedaż tej gry. Już pod koniec 2016 roku było marnie, a sytuację uratował jako tako "Kompletny pierwszy sezon". Dziwi mnie natomiast że twórcy chcą a raczej deklarują że chcą, brnąć dalej w epizody. Jak dla mnie to mega zły pomysł, epizody to nic innego jak czysta BETA. Nie wiem czy ktoś z was wie, ale wiele epizodów w trakcie zostało zmienianych przez aktualizację.
NP: W misji treningowej był parking ze stróżówką (z ochroniarzem w środku),po aktualizacji ochroniarza nie ma i stróżówki też.
Wiele misji zostało przemodelowane, bo było "za łatwo" ale gra jest o tyle prosta że zawsze znajdzie się inny sposób. To jest fajne w Hitmanie sposoby których jest bezliku, szkoda natomiast że cele poruszają się po wyznaczonych ścieżkach a nad głową maja napisane "zabij mnie, właśnie tym sposobem!!". Kto grał ten wie o co mi chodzi, jednak nie zmienia to faktu ze to jeden z lepszych Hitmanów jaki wyszedł. Chciałbym aby IO zmieniło już podejście jako niezależne studio, no i season 2 wydało od razu kompletne a nie w epizodach.

Poniżej jak zawsze moja recenzja.
https://www.youtube.com/watch?v=Itgqkrc--ec