Tak jak w temacie, wymieńcie swoje typy...
Więc ja zacznę skoro założyłem taki temat. Najlepsza postać pod względem grania, to jak dla mnie zdecydowanie Batman.
Zaraz za Nim, Nightwing. Trzecia i ostatnia postać to Green Arrow. Najgorszy jak dla mnie jest solomon grundy, i hawkgirl która wygląd ma fajny, ale nic poza tym. Jest beznadziejnie zrobiona pod względem ciosów. Granie nią to męczarnia.
Zacznę od najgorszych... Bane, Ares, Raven dziwacznie się nimi gra :)
Pozwole sobie wymienić 6: Batman, Harley Quinn, Hawkgirl, Green Arrow, Deathstroke, Flash.
najlepiej - Harley Quinn, The Joker, Catwoman, Deathstroke
najgorzej - Killer Frost
Granie Hawkgirl męczarnia? Bzdura :) Ma mega fajne kombosy, jej "moc specjalna" jest trochę beznadziejna, ale tak to - miazga. Moja ulubiona postać jak do tej pory. Następna w kolejności jest Harley Quinn.
Najgorszy jest Bane i Solomon Grundy. Jacyś mało są ruchliwi. Okropnie się nimi steruje. Killer Frost też taka sobie. Po Green Arrowie spodziewałam się więcej (chyba dlatego, że wkręciłam się w serial 'Arrow') i jak do tej pory średnio mi się nim grało.
Przekonałem się do Niej :) I gra się całkiem całkiem.
Masz racje, że Bane i Solomon Grundy są najgorsi. Do tego drażni mnie głos, a raczej odgłosy ...jakie wydaje podczas walki ten drugi.