7,5 161  ocen
7,5 10 1 161
Pathologic
powrót do forum gry Pathologic

ocenił(a) grę na 10

Naprawdę dobra gra. Świetnie poprowadzona fabularnie, z ciekawymi postaciami, ubogą ale interesującą grafiką. Niektórych może znudzić tryb rozgrywki ale dla niektórych jest plusem.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) grę na 10
WielkiTrollini

Brak wpisów na forum gry świadczy o totalnym skretynieniu naszych rodaków. Niesamowita fabuła, niesamowity klimat i świetna grafika, chociaż tylko na poziomie koncepcyjnym, bo warstwa techniczna całkowicie zawodzi niestety.

Niemniej jednak gra została zauważona przez cała rzesze fanów poza Polską i na kickstarterze ma właśnie miejsce zbiórka pieniędzy na remake.

ocenił(a) grę na 10
Motorcycle_Boy

Teraz powstał remake gry w HD na steam był dostępny z 10 euro pokusiłem się nie wiedząc z czym mam doczynienia. Gra jest genialna a jej klimat nie do podważenia. Pomimo starych mechanik, braku staminy i grafiki jak z Morrowinda. Wciąga i nie opuszcza się historii do samego końca.

SaoSin

Właśnie poluje na wersje Classic HD. Trochę w gierkę się gra słyszałem, więc poczekam na odpowiedni czas.

ocenił(a) grę na 10
benburney

Wbrew temu co napisał Berlin z CD-A w ostatniej recce wystawiając Classic HD 9+, warto do tej rzeki wejść.
Ciekawi mnie niemniej jak jeszcze wyjdzie wersja zrobiona od nowa dla współczesnych graczy, na bazie fabuły z Classic HD.

ocenił(a) grę na 9
WielkiTrollini

W 2015 roku pojawił się remaster tej gry, a w 2019 druga część.

returner

Część druga niestety w języku angielskim. Pandemia koronawirusa skojarzyła mi się właśnie z infekcja w Pathologic. Kup mapę i sprawdź które tereny zostały  objęte kwarantanna he he