PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661249}
7,9 87  ocen
7,9 10 1 87

Real Racing 3
powrót do forum gry Real Racing 3

ale jest jedno ale makropłatności, podniesione do granic absurdu. I mega długie oczekiwanie na naprawę auta. Poza tym to najlepsze wyścigi obok need for speed most wanted i need for speed hot pursuit na androida.

ocenił(a) grę na 8
forest122

potraktuj to jako przymusową przerwę w graniu. dzięki temu nie siedzisz z grą cały dzień. wiem, bo grając w need for speed mogę się na pół dnia wyłączyć, a to nie jest dobre.

ocenił(a) grę na 5
forest122

Teraz dodano nawet reklamy podczas ładowania i pełnoekranowe po ukończonym wyścigu. Chyba nie sprzedaje się "złoto" za dziesiątki, a nawet setki złotych. Brawo, EA.

LopekPower

nie mam reklam a jak masz reklamy to wyłącz wifi i po sprawie

ocenił(a) grę na 5
forest122

Ja wyłączyłem je LuckyPatcherem ;). WiFi sie akurat przydawalo do grania żeby nie wygrywać za łatwo z botami.

Chyba i tak najbardziej nużącym aspektem jest ilość torów. Twórcy wybrali świetne (kilka legendarnych) tory, ale mogłoby ich być więcej.

LopekPower

Puki co mam przejechane około 800 wyścigów z około 2000 - gra mi się podoba więc nie odczułem jeszcze znużenia torami. Ilość samochodów jest również zadowalająca i mniej więcej co trzy tygodnie dodawany jest jakiś jeden nowy. Ostatnio dodali tor w Le Mans. W grze jest cały czas jakiś update. Ale torów faktycznie przydałoby się jeszcze z 10 nowych.

forest122

Może dla ciebie