PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620588}

Resident Evil: Revelations

Biohazard: Revelations
2012
7,2 1,4 tys. ocen
7,2 10 1 1418
Resident Evil: Revelations
powrót do forum gry Resident Evil: Revelations

Syf

ocenił(a) grę na 3

Co ten durny capcom zrobił z tą serią.. g ówniany shooter bez klimatu...

Detoksynator

Czy kiedykolwiek Capcom zrobił coś dobrego z serią Resident Evil? Seria ta jest gówniana, tak samo jak cały ten śmieszny Capcom, który non stop wypuszcza na rynek badziewie za badziewiem.

ocenił(a) grę na 3
STAMiNA

Dziecko nie wiesz o czym mówisz...Resident Evil2 to najlepszy survival horror w jaki grałem.Jeszcze z ps1 części od 1 do3 oraz Codename Veronica miały to coś, potrafiły przestraszyć, trzeba było też pomyśleć, niestety od części 4 poszli w złą strone i zrobili z tej serii durne call of duty w świecie zombie.

Detoksynator

Dziecko? Odpuść sobie tego typu epitety bo nie dodaje ci to animuszu. Capcum to chałturnicy.

ocenił(a) grę na 3
STAMiNA

To 'dziecko' to nie bez powodu.Zdecydowanie jesteś za młody żeby znać tytuły o których mówie, bo gdybyś je przerabiał w życiu byś tak się nie wypowiedział o serii RE.I tutaj też wychodzi twoja obłuda gdyż szkalujesz serie o korzeniach której nie masz bladego pojęcia...No chyba ,że jesteś totalnym bezguściem.

Detoksynator

Dziecko ma wydźwięk iśćie pejoratywny. Wystarczyłoby powiedzieć jesteś za młody, żeby znać całą serię.

btw masz mnie bo moją przygodę a serią RE zacząłem od 4 części :>

ocenił(a) grę na 7
STAMiNA

To tak samo jakbys powiedzial, ze zaczales sluchac muzyki rock od Ewy Farny :D

Resident Evil 0, Resident Evil 1 Archives, Resident Evil 2 to zdecydowanie jedne z najlepszych gier w swoim gatunku. Code Veronica i Resident Evil 3 tez sa bardzo dobre. Od Resident Evil 4 wzwyz to juz nie sa zadne horrory, a raczej bezmyslne strzelanki dla mas.

ocenił(a) grę na 7
STAMiNA

Zapomnialem dodac, ze warto kupic Gamecube albo Nintendo Wii, zeby zagrac w residenta evil 1 archives [w nowej grafice i roznych dodatkowych ulepszeniach] oraz residenta evil 0 w podobnie swietnej grafice i zobaczyc na wlasne oczy co sie stracilo. Grafika, gameplay, klimat i ogolnie calosc w tych przerobkach na gamecuba jest wrecz idealna. Nie wyobrazam sobie tych gier w innym wydaniu ...