PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8019
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs

Gra miała trafić na półki w listopadzie 2013, teraz wiem dlaczego nie trafiła. Nie miała szans z GTA V na starej generacji konsol i teraz nawet po przesunięciu terminu wciąż nie ma. Zgadzam się z komentarzami poprzedników-przypomina assassins'a i sleeping dogs. Mam na Ps4 i mimo, że nie mam problemu z wymaganiami jak pctowcy to jednak gra nie powala. Nijak ma się do zapowiedzi Ubisoftu o pogromcy GTAV i hicie 2014. Pierwszy dzień bawiłem się dobrze, później odkryłem mechanikę i zaczyna wiać nudą. Jestem w 2 akcie i nie chce mi się za bardzo grać w misję głównego wątku. Jako snadbox jest całkiem ok ale....ograniczony teren, brak terenów pozamiejskich(są ale malutko) Pojazdy pod względem różnorodności prowadzenia i przyspieszenia itp nie różnią się zbytnio, mało opcji na rozrywkę poza hackowaniem, które muli po czasie. Fajne są mini gierki-za to plus. Nie można latać -to kolejny minus, chyba, że dalej dają helikopter? Ogólnie 6/10 za hype który napędziło Boobisoft bo gra wyszła raczej przeciętnie w stosunku do ich zapowiedzi. Porównajcie sobie grafę z trailera z E3 gdy zapowiadali Watch dogs z tą jaka jest teraz....Rockstar robi GTA V na nową generację i PC-i to jest mój typ sandboxa. Będzie jeszcze bardziej wypasiona.