PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8019
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs

ATI Mobility Radeon HD 5470..jak myślicie..pójdzie mi ta gra chociaż na minimalnych i zmniejszonej rożdziałce....???

Belzebub_666_filmweb

Jak nie spróbujesz nie dowiesz się. Np mi na HD 6850 lekko zarywa na ULTRA i max rozdzielczości :)

milek_87

A o co chodzi z tymi bitcoinami,,,

Belzebub_666_filmweb

Za pierwszym razem ( mam oczywiście oryginała ) jak włączyłem to pokazywało mi się tylko ekran ładowania z tym logiem...na końcu ładowanie się zatrzymywało...i nic.....o co kaman

ocenił(a) grę na 8
Belzebub_666_filmweb

Masz oryginala i Ci się reklama z bitcoinami wyświetla. AHHAhahah, wolne żarty.
Kup sobie grę złodzieju, a nie szukaj pomocy w jak grać na piracie....

DeGreZet

Nie będę wydawał kasy..wolę na siłkę...a jak da się darmową...czemu nie korzystać?

ocenił(a) grę na 8
Belzebub_666_filmweb

Bo to kradzież?
Nie będę Ci prawił dlaczego to jest złe, bo to kwestia twojej moralności i pokaz twojego wychowania, ale szczycenie się tym na forum publicznym raczej nie jest dobrym pomysłem.
Mimo to współczuję braku pieniędzy.

DeGreZet

Braku..przecież ja pracuje w restauracji więc mam kasę......ale na co innego..a po za tym to dla mnie nie kradzież....trzeba być głupim żeby nie korzystać

ocenił(a) grę na 8
DeGreZet

Co polaczku..ból dupy o to że ktoś ułatwia sb życie ???

ocenił(a) grę na 8
Belzebub_666_filmweb

McDonald to nie restauracja, a piracenie gier to nie ułatwianie sobie życia tylko kradzież. Ja jakoś mam na tyle kasy by mieć co jeść, kupować sobie kilka gier miesięcznie i na inne przyjemności też często mi wystarcza. Trzeba było wybrać sobie lepszą szkołę, a nie... ;__;

DeGreZet

Hahaha..jakiś świętoszek..patrzcie go XD XD XD XD...i skąd wiesz świętoszku gdzie pracuje.....niech ci będzie "kradzież''..i tak będę to robił bo mi się to opłaca bardziej...

ocenił(a) grę na 8
Belzebub_666_filmweb

Dobra starczy, nie będę dyskutowął z biedotą bo biedota nie zrozumie.

ocenił(a) grę na 4
DeGreZet

Ciekawi czy Ty taki święty jesteś ,że prawisz innym co dobre a co złe.

ocenił(a) grę na 8
mich145

http://steamcommunity.com/id/DeGreZet/

Masz biedaku. Mam kasę i kocham kupować gry.

ocenił(a) grę na 4
DeGreZet

Nie wątpię ,że kochasz kupuj jak masz kasę i nie wolisz wydać tego na coś innego. Ale nie oceniaj innych by Ciebie ktoś kiedyś nie ocenił, Chwalisz się ,że masz 200 gier na steamie a co mnie to ?
Ja nie uznaje czegoś takiego jak steam co to za gra której nie można dotknąć, pobierasz grę z internetu i płacisz za to jeszcze, szkoda gadać już wole do sklepu iść albo z allegro zamówic w opakowaniu bo przynajmniej nikt mi jej nie ukradnie, ani konta nie zabierze...

ocenił(a) grę na 8
mich145

Od kilku lat nie ma już dobrych gier, które nie są na platformy typu Steam czy Originin...
Ja również kupuje pudełka, ale w każdym jest klucz Steam, więc wiesz.

mich145

No dokładnie ! cyfrowa dystrybucja to gówno !

ocenił(a) grę na 8
Belzebub_666_filmweb

nie ma mowy żeby ci poszło , nawet na na 640x480 na low , swoją drogą ta dyskusja mnie rozbawiła :)

Belzebub_666_filmweb

Ciekawy sposób na witanie się

"Witam, ATI Mobility Radeon HD 5470!"
Pomyślałbym żeś z Japonii albo co

ocenił(a) grę na 4
Gyp

Ja pomyślałem ,że Ty z Korei Północnej ale tam przecież internetu nie ma :)