ATI Mobility Radeon HD 5470..jak myślicie..pójdzie mi ta gra chociaż na minimalnych i zmniejszonej rożdziałce....???
Za pierwszym razem ( mam oczywiście oryginała ) jak włączyłem to pokazywało mi się tylko ekran ładowania z tym logiem...na końcu ładowanie się zatrzymywało...i nic.....o co kaman
Masz oryginala i Ci się reklama z bitcoinami wyświetla. AHHAhahah, wolne żarty.
Kup sobie grę złodzieju, a nie szukaj pomocy w jak grać na piracie....
Bo to kradzież?
Nie będę Ci prawił dlaczego to jest złe, bo to kwestia twojej moralności i pokaz twojego wychowania, ale szczycenie się tym na forum publicznym raczej nie jest dobrym pomysłem.
Mimo to współczuję braku pieniędzy.
Braku..przecież ja pracuje w restauracji więc mam kasę......ale na co innego..a po za tym to dla mnie nie kradzież....trzeba być głupim żeby nie korzystać
McDonald to nie restauracja, a piracenie gier to nie ułatwianie sobie życia tylko kradzież. Ja jakoś mam na tyle kasy by mieć co jeść, kupować sobie kilka gier miesięcznie i na inne przyjemności też często mi wystarcza. Trzeba było wybrać sobie lepszą szkołę, a nie... ;__;
Hahaha..jakiś świętoszek..patrzcie go XD XD XD XD...i skąd wiesz świętoszku gdzie pracuje.....niech ci będzie "kradzież''..i tak będę to robił bo mi się to opłaca bardziej...
http://steamcommunity.com/id/DeGreZet/
Masz biedaku. Mam kasę i kocham kupować gry.
Nie wątpię ,że kochasz kupuj jak masz kasę i nie wolisz wydać tego na coś innego. Ale nie oceniaj innych by Ciebie ktoś kiedyś nie ocenił, Chwalisz się ,że masz 200 gier na steamie a co mnie to ?
Ja nie uznaje czegoś takiego jak steam co to za gra której nie można dotknąć, pobierasz grę z internetu i płacisz za to jeszcze, szkoda gadać już wole do sklepu iść albo z allegro zamówic w opakowaniu bo przynajmniej nikt mi jej nie ukradnie, ani konta nie zabierze...
Od kilku lat nie ma już dobrych gier, które nie są na platformy typu Steam czy Originin...
Ja również kupuje pudełka, ale w każdym jest klucz Steam, więc wiesz.
nie ma mowy żeby ci poszło , nawet na na 640x480 na low , swoją drogą ta dyskusja mnie rozbawiła :)
Ciekawy sposób na witanie się
"Witam, ATI Mobility Radeon HD 5470!"
Pomyślałbym żeś z Japonii albo co