6,8 49 tys. ocen
6,8 10 1 48684
7,1 47 krytyków
Nieznajomi
powrót do forum filmu (Nie)znajomi

Wróciłem z kina i żałuję, że zmarnowałem dwie godziny czasu i 29 złotych. Nie mam zastrzeżeń do aktorów, to utalentowana ekipa, którą lubię i cenię. Dziwię się tylko, że zagrali w czymś tak płytkim. I jeszcze jedno pytanie: dlaczego, skoro płacę za bilet, to muszę przez 30 minut oglądać reklamy wszystkich gówien tego świata?

ocenił(a) film na 8
Dariusz_Maciej_Kowzan

To idź do kina studyjnego - tam nie ma reklam, a przynajmniej tylu

Agatonik

Znam prostszy i na 100% skuteczny sposób - Netflix.

Dariusz_Maciej_Kowzan

Tak i w pakiecie promowanie lgbt

Amiga1240

Musimy mieć różne pakiety, w moim (premium ultra HD) nikt niczego nie promuje.

Dariusz_Maciej_Kowzan

Tak sie sklada ze mamy takie same :)
Polowa seriali jest z watkiem homoseksualnym

Amiga1240

Seriali raczej nie oglądam. Polecam Ci film Tajemnica Brokeback Mountain - może zrozumiesz, może zaczniesz odróżniać promocję od problematyki.

Dariusz_Maciej_Kowzan

Ogladalem nie mam nic przeciwko jak sobie siedza w domach moga sie nawet zenic....ale wkurza mnie jak nachalnie dwoch facetow z brodami caluja sie przy moim dziecku na ulicy....
Ja z zona nachalnie i na pokaz sie nie lizemy pokazujac ze to normalne oni tez niech tak nie robia
Netflix niestety to promuje

Dariusz_Maciej_Kowzan

Trzeba ogłosić bojkot produktów nachalnie reklamowanych przed filmami. Może wtedy dotrze do producentów, że wkurzając widza raczej nie osiągną wyższej sprzedaży.

Dariusz_Maciej_Kowzan

A ja wydałem 12 zł, nie było żadnych reklam i jeszcze mi się podobało. Jesteś potrójnym frajerem.

Varshewer

Widać, że jesteś tolerancyjny, miły, uprzejmy, dobrze wychowany, wszechstronnie wykształcony i bardzo zaradny. Ktoś taki jak Ty musi mieć rację. Dziękuję za celne uwagi i pozdrawiam Cię serdecznie.

Dariusz_Maciej_Kowzan

Dwa ostatnie się zgadzają.

Varshewer

A kinder bueno smakowalo w czwartek ??

Amiga1240

Byłem w poniedziałek i nie jem słodyczy. A co? :)

Dariusz_Maciej_Kowzan

Co do reklam zawsze przychodze 20 min pozniej i lapie sie jeszcze na reklamy promujace filmy przed seansem