PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

Moim zdaniem te filmy najbardziej budzą grozę. Blair Wicha oglądałem w noc i byłem strasznie spocony i serce mi biło 100km/h. [REC]a oglądałem w kinie. Świetne budowanie napięcia ale scena gdy pod koniec na schodach walczyli z ludźmi któży ulegli chorobie (w stylu krwawej gry komputrowej) była DZIWNA żeby nie powiedzieć ŚMIESZNA. Project Monster w kinie był tak głośny że podskakiwałem i na koniec (kiedy nie wiedziałem czy film się skończył) zapytałem o to człowieka obok i on też nie wiedział :-). A waszym zdaniem jakie horrory najbardziej budzą grozę ??? Gorąco czekam na waszą odpowiedź ...

ocenił(a) film na 6
cj_01

[REC] oglądałem w samolocie na telefonie z sluchawkami na uszach, dosyć ze było akurat jasno to jakoś jeszcze się dało obejrzeć, co do project monster to aż taki straszny nie był, a Blair Wich Project z chęcią bym sobie obejrzał

ocenił(a) film na 6
czyzyktcz

project monster to jedno wielkie nieporozumienie, kiszka totalna, z niewiarygfodnie debilnym scenariuszem i dialogami, w dodatku przesiąknięty reklamami znanych marek. To nawet nie jest film.

ocenił(a) film na 6
cj_01

Nie chodzi mi KONKRETNIE o p.monster tylko o mistrzowski sposób (niby dokument) robienia horroru. P.monster podałem tylko z przykład...

cj_01

moim zdaniem Rec jest najlepszy z Twoich wymienionych. Pierwsza część byłą jako tako natomiast dwójka to już mistrzostwo świata.