PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

warto obejrzeć film wieczorem i najlepiej samemu . Niemoge doczekać sie 2 części !!!

maniekziaro

nie do konca sie zgodze... na 1 czesci bylem 2 razy w kinie pozno wieczorem i za kazdym razem wgniatalo mnie w fotel (za 1 razem bedac z dziewczyna ta nie mogla na nogach ustac ze strachu a zeby tego bylo malo w kamienicy w ktorej mieszkam jest identyczna klatka schodowa :D ) wracajac do tematu wszystkim znajomym ktorym polecilem film obejrzeli go sami na komputerze w nocy tak jak wyzej piszesz i nie zrobil ten film na nich wiekszego wrazenia az wkoncu sam obejzalem na kompie i musialem im przyznac racje takze wysluchajcie mnie!!

JEZELI MACIE ZAMIAR OBEJZEC FILM NIE WAZNE CZY 1 CZY 2 CZESC ZROBCIE TO W KINIE!! nie sciagajcie filmu z neta tylko tak jak wspomnialem wyzej koniecznie idzcie do kina jezeli chcecie sie nieco przestraszyc, i nie mowie tutaj o piractwie i sciaganiu filmow z neta bo sam mam wiele, ale tak jak mowilem idzcie do kina!!

aniolstraz

Oglądanie horrorów w kinie to dla mnie totalna pomyłka. Duża sala, ludzie, wielki ekran, który czasem trudno ogarnąć wzrokiem... to nie sprzyja przerażeniu.

Jeśli chcesz się bać, obejrzyj film sam, w domu, wieczorem/w nocy, przy lekko uchylonych oknie.