PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

Po prostu masakra, tandeta i syf, popluczyny po pierwszej czesci to malo powiedziane, masa wpadek i marna gra aktorska. Czlowiek ogladajac "to cos" tylko sie meczy bo chyba jakbym wziął gnata i sam wlazl tam z tym ksiedzem to lepiej by to wyszlo niz z grupą pseudo antyterrorystow...

Najbardziej mnie rozwalilo to, ze komandosi idac po schodach puscili cywilow przed sobą, to jakas paranoja, ja nie wiem czy byly jakiekolwiek konsultacje prowadzone z ekspertami w dziedzinie sztuki wojennej. Goscie wpadają z karabinami szturmowymi, ktore potrafia przebic sciane z cegiel i zabic czlowieka a przy tym maja taki odrzut, że ciezko celowac precyzyjnie, co chwile spadają im kaski a mają obowiązek mieć je zapięte, przy kontakcie z niebezpieczenstwem pudłują strzelajac serią z odleglosci 2 metrow, lekceważą rozkazy przełożonego, rozdają broń cywilom no miazga, myślałem, że ten horror nigdy się nie skończy, tylko czekałem, aż ten diabeł ich wszystkich zapitoli.

Zakończe bardzo pesymistycznym akcentem a mianowicie zapowiada się trzecia czesc, bo zostały jeszcze dzieci...
Boze strzeż nas przed REC3

ocenił(a) film na 7
wujek_kuna

A tak w ogole to o co ci chodzi?