... każdy myśli, że skoro Ángela Vidal jest w 2 części to od razu musiała przeżyć. A nóż się okaże, że bohaterowie tego filmu oglądają np. fragmenty jej materiału czy nawet spotkają ją jako zakażoną. To tyle.
A w ogóle skąd wiadomo, że ją pociągnęło jakieś zombie? Może się okazać, że ktoś ją po prostu uratował? Cholera wie ;P
Bedzie tak samo jak w blair witch project2 kontynuacji pierwszej czesci... Beda inni bohaterowie inna fabuła tylko że nadal bedzie panował wirus :) tak mi sie wydaje
Chyba raczej w strone serii Romero (bo to on pierwszy wpuścił zombie do miasta)...
Ja jednak uważam, że akcja rozpocznie się albo kilka sekund po "jedynce" albo kilka mesięcy (tj. po dużym odstępie czasu). W każdym razie będzie to relacja z tego co działo się później. Najbardziej zagadkowa jest ta reportelka, Angela.
Ja mam nadzieję że dwójka zacznie się kilka sekund po jedynce i będziemy obserwować walkę Angeli o przeżycie na strychu a potem wirus rozprzestrzeni się na całe miasto! :D
a ja sądze, że Angela wystapi jako jakis obiekt badań chłopaków z druzyny bioahazrd ;] trzymajac sie "realizmu" wkrotce po uprzednich wydarzeniach w kamienice na bank musial zostac poslany jakis oddzial, nie widzielismy sceny smierci Angeli w 1-wszej czesci, wiec pewnie znajda ja (niekoniecznie zywa) i zaczna badac, co zaskutkuje kilkoma efektownymi zgonami..ale w filmie wystapi ;]
popieram teorie, ze zaraza przeniesie sie na miasto, sadze nawet, ze to bylby dobry krok, ale dane nam bedzie zobaczyc jak sie rozprzestrzenia, a nie jak w przypadku RE-2, gdzie miasto bylo juz opanowane przez zombie, a raptem 2-ie sceny (na posterunku i na dachu) przedstawialy dramatyczny obraz sytuacji ludzi, ktorzy wciaz zywi musieli sobie z nimi radzic...
we want blood!
Czytałem, iż "[Rec] 2" ma rozpocząć się godzinę po wydarzeniach z jedynki. Losy Angeli niestety nie są znane.