Bo pierwsza część była straszna tylko na końcu ale nie wiem jak z tą ... Jest czego się bać ? ;)
Momentami jest trochę strachu,ale w porównaniu z jedynką nie buduje już takiego napięcia.
prawda. W porównaniu z jedynką to już nie to samo ;) ta część ma momenty straszne, ale sa już do przewidzenia po obejrzeniu jedynki :) mi się film podobał, poza głupimi momentami [np na koniec, to coś co dało tej dizewczynie w formie nie powiem czego, do ust, duszę?!...to okrponie wyglądało, pzoa tym dusze nie mają materii a to wyglądało......blee! ;/ ]
to z tą duszą.. fuj... nie wiem co to było, ale to tak jakby to coś weszło w ciało tej kobiety.....takie pierdoły już :P [tymbardziej to w jaki sposób to pokazali]
ale film warty obejrzenia :))
jak dla mnie ten film od podstaw został zniszczony. tak jakby był napsiany i nakręcony przez niedorozwinięte małpy. główni bohaterowie - antyterroryści zachowują się jak kretyni, którzy pierwszy raz w życiu broń trzymają, wręcz boją jej się użyć w sytuacji zagrożenia dla nich życia, a o wprowadzeniu wątku religijnego nie powiem bo to żenada totalna, dla mnie rec 2 to jakaś podprodukcja. rec to jeden film 2 i 3 to jakieś dodatkowe ekstrementy o tym samym tytule.
Moim zdaniem, dwójka RECA jest najstraszniejsza (zakończenie powala na kolana). Gdy pierwszy raz oglądałem RECA była to trzecia część w kinie i powiem ,że kilka razy wgniotło mnie porządnie w fotel... Następnie obejrzałem jedynkę i dwójkę na laptopie... Gdybym obejrzał je w kinie myślę ,że byłby lepszy efekt niż po trójce która jest według mnie najgorsza.