PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

Do premiery jeszcze daleko, a ja już widzę 23 oceny... ludzie CO JEST?!

ocenił(a) film na 6
DarthRevan

to właśnie jest debilizm ;/ tego nie rozumiem jak można ocenić coś co jeszcze nie powstało :)

bizon28

Właśnie... "[REC]2" to niestety nie jedyny przykład. Trzeba zablokować głosowania przedpremierowe, tj. przed premierą tylko gwiazdki "oczekiwania".

ocenił(a) film na 5
DarthRevan

Nie okłamujmy się, LUDZIE MAJĄ DOWNA. Nie każdy nastolatek był w wieku 12-15 lat tak mądry jak my ;) Podejrzewam, że to niecierpliwe małolaty są przyczyną 'niemiarodajnych' ocen na filmweb'ie. Ja osobiście sugeruję się jeszcze oceną filmów z IMDB.

ocenił(a) film na 5
nespriv

A ja w ogóle nie pojmuję jak można się sugerować czymś takim jak "oceny" filmów na serwisach netowych opierające się na gustach innych ludzi.

ocenił(a) film na 5
Kuba1982

To chyba normalne, że jak widzę 10000 głosów i ocenę filmu 3,22/10 to nie mam zamiaru go sprawdzać za wszelką cenę. Sugerując się oceną na internetowych portalach często udaje mi się uniknąć takich sytuacji jak: "Ku*** !! Co za żenada, straciłem tylko czas[...]" Nie twierdzę, że zgadzam się z każdą oceną jaką zobaczę na filmwebie, czy IMDB...

nespriv

Sugerować się oceną by stwierdzić czy warte obejrzenia to jedno ale oceniać film na podst. czyichś głosów (czyli to o czym m.in. tu piszemy) to gruba przesada.

ocenił(a) film na 5
DarthRevan

Faktycznie z mojej 1 wypowiedzi można wnioskować, że oceniałem na podstawie czyichś głosów. Chciałbym sprostować, że nie o to mi chodziło tylko o sugerowanie się oceną przy wyborze filmu :)

DarthRevan

to jest normalne. oceniają a nie widzieli. to tak jest z większością filmów kierują się ocenami i komentarzami innych choć o filmie nie maja zielonego pojęcia... tak to już jest z dziećmi neo, nic na to nie poradzicie, a szkoda...

DarthRevan

nie zaglądałem dawno na [Rec], ale ma chyba niższą notę niż jego druga, nieukończona i nieobejrzana jeszcze część:)
no cóż, reszta jest tylko milczeniem...

DarthRevan

To jest właśnie przykład na to, że ten portal potrzebuje drobnych usprawnień...teraz są wysokie noty przed obejrzeniem, a potem pewnie teksty typu: "ale gniot" itp...
Oceny filmów trzeba brać z przymróżeniem oka.

pozdrawiam

DarthRevan

No faktycznie... Ktoś chyba uruchomił swoją niezwykle płodną, wpływową wyobraźnie skoro mógł ocenić film, którego nie ma..