PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

Pytanie...

ocenił(a) film na 9

Warto zobaczyć ??????

emmesey

Przecietny film, niczym nie zaskakuje, wystawiłem 5, choć moze lekko na wyrost. Prywatnie NIENAWIDZĘ filmów stylizowanych na kręcenie "z ręki" jak w beznadziejnym Blair with. Choć znam takich co właśnie to lubia, jeśli do nich należysz to oglądnij, jak nie to odpuść ;)

Boof_X

gusty, ja wlasnie lubie krecenie z reki, ale ''ghost_cinema'' ma racje, doopno ze to na religi tak sie opiera, nie wiem jak przecietny chrzescijanin ten film przyjmuje(ktorym ja nasczescie nie jestem bo[bez obrazy] GEZUS jest zabawny i te wszystkie jego coda ktore tak SPRAWIAL... KIEDYS) ale poza religia mi sie podobal

ocenił(a) film na 6
emmesey

Jeśli oglądałeś pierwszą część to i tą warto zobaczyć, osobiście oceniłem na 7. Dobry ale nie revvelacyjny

Lokul

Film byłby zdecydowanie lepszy, gdyby nie to, że opiera się na wątku religijnym. Pomysł z kamerą "przy głowie" świetnie się sprawdził, ale fabuła, jak już wcześniej wspomniałem, opiera się na religii. Powiem szczerze, że się rozczarowałem.

ocenił(a) film na 7
Lokul

Dokladnie, U mnie pewna siodemka

emmesey

pewna 9 ,obok Paranormal activity najlepsze horrory dekady
Polecam;]

ocenił(a) film na 3
emmesey

jak dla mnie słaby jedynka dużo lepsza, szczerze powiedziawszy to przy tej części nawet do końca nie dotrwałam :/

ocenił(a) film na 9
agateczka21

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)