Przecietny film, niczym nie zaskakuje, wystawiłem 5, choć moze lekko na wyrost. Prywatnie NIENAWIDZĘ filmów stylizowanych na kręcenie "z ręki" jak w beznadziejnym Blair with. Choć znam takich co właśnie to lubia, jeśli do nich należysz to oglądnij, jak nie to odpuść ;)
gusty, ja wlasnie lubie krecenie z reki, ale ''ghost_cinema'' ma racje, doopno ze to na religi tak sie opiera, nie wiem jak przecietny chrzescijanin ten film przyjmuje(ktorym ja nasczescie nie jestem bo[bez obrazy] GEZUS jest zabawny i te wszystkie jego coda ktore tak SPRAWIAL... KIEDYS) ale poza religia mi sie podobal
Jeśli oglądałeś pierwszą część to i tą warto zobaczyć, osobiście oceniłem na 7. Dobry ale nie revvelacyjny
Film byłby zdecydowanie lepszy, gdyby nie to, że opiera się na wątku religijnym. Pomysł z kamerą "przy głowie" świetnie się sprawdził, ale fabuła, jak już wcześniej wspomniałem, opiera się na religii. Powiem szczerze, że się rozczarowałem.
jak dla mnie słaby jedynka dużo lepsza, szczerze powiedziawszy to przy tej części nawet do końca nie dotrwałam :/