.
Siema,
pytanie do tych co oglądali: trzeba zobaczyć jedynkę, żeby wiedzieć o co
kaman w 2 części?
.
.
Nie widziałam jednyki, a dzisiaj byłam na dwójce i w niczym mi to nie przeszkadzało. Raczej nie trzeba oglądac jedynki ;)
Może i nie trzeba, ale po wcześniejszym obejrzeniu jedynki na pewno 2ke będzie się ogladało dużo lepiej ;) no i 1ka moim zdaniem była o niebo lepsza ;)
Wydaje mi się, że połapać byś się połapał, ale znacznie lepiej będzie się oglądało jeśli widziało się pierwszą część. Wszystkie wątki z jedynki są w dwójce wyjaśnione i wszystko składa się w ładną całość chociaż jak dla mnie jedynka lepsza :)
Ja byłam dzisiaj na 2, mimo że nei ogladałam i nawet nei słyszałam o tym co się działo w 1 i też nie odczówam jakichś braków, i bardzo mi się film podobał, a skoro 1 była o niebo lepsza to aż mnei kusi by ją zoabczyć w takim razie:)
No według mnie trzeba zobaczyć 1. Akcja 2 dzieje się kilka minut po
zakończeniu pierwszej części, w tym samym miejscu, więc od biedy mógłby to
być jeden film :P
tak, chocby zewzgledu na to by zrozumiec kto jest tam kim plus - dlaczego oni tacy sa iczemu nie moga włączyć swiatala ;0
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER Bo ich odcieli, ze względu na kwarantanne SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER