Horror naprawdę dobry, szkoda tylko, że "urywają wątek" i tak naprawdę, żeby zrozumieć do końca ten film pewnie będzie trzeba obejrzeć trzecią, czwartą, piątą część, trochę jak telenowela..7/10.
To logiczne skoro planują nowe części... musi być jakiś przedsmak urwanym wątkiem ;)
Kurna narzekacie, że robią te trzecie, czwarte części, wg mnie to dobre rozwiązanie. Nikt wam nie każe ich oglądać - są one raczej przeznaczone dla fanów. Bo raczej mało kto wczuje się w fabułe sequeli nie oglądając jedynki...
Mi osobiście REC w cholere się podobał, a jak zobaczyłem część drugą to szczenka mi poszła w dół.
Teraz do czynienia będziemy mieć z trzecią i czwartą.
Mam nadzieje, że chociaż czwórka zachowa swój klimat.
btw. w sierpniu był news na temat REC 5.
Pozdro.
Ja nie narzekałem, że robią kolejne części, raczej na to że wątek jest urywany, w zwiazku z tym ogladajacy musi czekac kilka miesiacy lub lat na kolejna częśc. Chociaz w tym wypadku zwracam część honoru - dopiero po napisaniu tego postu obejrzalem zapowiedz Rec 3, po zakoneczniu 2-ki spodziewalem się , że w kolejnej części akacja dalej bedzie sie toczyla w opuszczonym budynku. Z niecierpliwoscia czekam na 3cia część w wersji dvd