Ogladałem Piłe 6 i Droge bez powrotu. Ale kolega był na tym filmie w kinie i powiedział ze mu sie nie podobał i nie był tak udany jak wyżej 2 wymienione filmmy...Więc czy warto oglądać????
A to WT3 jest w kinach? Widziałem, ale akurat nie na dużym ekranie. A co do RECa - idź sam i się przekonaj. Moje zdanie? Niezmienne - warto.
Piła6? Droga bez powrotu? W kulki sobie lecisz? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Porównujesz te 2 filmy z REC'em?
Gdy ktoś pyta czy film fajny to moim zdaniem najlepszym uzasadnieniem jest film "Pojutrze", jeśli komuś się nie podobał to tak samo nie spodoba się 2012, jedynie co to te efekty jeszcze jako tako, a tak to nudy i przedłużanie się co niektórych scen. Spokojnie ten film mógł by trwać o wiele krócej...
Nie porównuje, tylko chce znać wasze zdanie co do tego filmu.Chcę wiedzie czy film był dobry czy nie.;))
Ja też bardzo polecam! Praktycznie przez cały film trzyma w napięciu! Nie nudziłem się w kinie tak jak np. na 2012 które jest bardziej rozreklamowane i bardziej szitowe :P
właśnie wrocilam z kina i jednym slowem POLECAM!!! W druga czesc filmu wyjasnia przyczyne wirusa... film mnie bardzo zaskoczyl. KOZAK!!