PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

Ogladałem Piłe 6 i Droge bez powrotu. Ale kolega był na tym filmie w kinie i powiedział ze mu sie nie podobał i nie był tak udany jak wyżej 2 wymienione filmmy...Więc czy warto oglądać????

ocenił(a) film na 7
kamdammag

A to WT3 jest w kinach? Widziałem, ale akurat nie na dużym ekranie. A co do RECa - idź sam i się przekonaj. Moje zdanie? Niezmienne - warto.

Toolbar

Też WT3 na dużym ekranie nie ogladałem:))..bo tego chyba jeszcze w polsce nie ma

ocenił(a) film na 9
kamdammag

Piła6? Droga bez powrotu? W kulki sobie lecisz? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Porównujesz te 2 filmy z REC'em?

xDrejzler

Gdy ktoś pyta czy film fajny to moim zdaniem najlepszym uzasadnieniem jest film "Pojutrze", jeśli komuś się nie podobał to tak samo nie spodoba się 2012, jedynie co to te efekty jeszcze jako tako, a tak to nudy i przedłużanie się co niektórych scen. Spokojnie ten film mógł by trwać o wiele krócej...

ocenił(a) film na 7
koval_kwasss

Co ma 2012 do RECa? Pomyliłeś fora.

xDrejzler

Nie porównuje, tylko chce znać wasze zdanie co do tego filmu.Chcę wiedzie czy film był dobry czy nie.;))

ocenił(a) film na 9
kamdammag

Właśnie wróciłem z kina . Naprawde polecam film . Wg mnie mistrzostwo świata !

ocenił(a) film na 9
Wegi

Ja też bardzo polecam! Praktycznie przez cały film trzyma w napięciu! Nie nudziłem się w kinie tak jak np. na 2012 które jest bardziej rozreklamowane i bardziej szitowe :P

ocenił(a) film na 9
kamdammag

właśnie wrocilam z kina i jednym slowem POLECAM!!! W druga czesc filmu wyjasnia przyczyne wirusa... film mnie bardzo zaskoczyl. KOZAK!!

ocenił(a) film na 6
MaGikk

Ja nie mogę się doczekać kiedy go obejrzę:))