Ciezko jest zrobic dobra druga lub kolejna cześc.Tutj spisali sie na medal , idelanie pociagniety wątek,film utrzymany w podobnej konwencjii co pierwsza czesc,fabuła dopracowana,generalnie same plusy.
nieźle, że też komuś się to podobało... jak dla mnie strasznie kiepski, ale każdy jak woli :)
My chyba widzieliśmy dwa różne filmy. Moim zdaniem całkowicie zepsuty pomysł, brak ciągu dalszego i klimatu z jedynki i jakby zrobiony na siłę ( kasę ). Generalnie dno...
Ja ten film oglądałem 5 minut po skończeniu części pierwszej i jestem pozytywnie zaskoczony, film po prostu pokazuje idealnie ciąg dalszy części pierwszej. Nie rozumiem osób którzy twierdzą że w tej części niepotrzebnie pokazali wątek religijny przecież już w pierwszej części pod koniec filmu był on pokazany teraz go tylko wyjaśnili. Film równie dobry co część pierwsza jak nawet nie lepszy.
gowno prawda po pierwszej czesci bylo to jak na wariackich papierach niewiadomo skad jakies chore zombie a teraz wszystko wychodzi na jaw i odslania swoje mroczne tajemnice kto sie nie zna niech idzie oglądac teletubisie