PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

jestem zachwycony

ocenił(a) film na 10

Ciezko jest zrobic dobra druga lub kolejna cześc.Tutj spisali sie na medal , idelanie pociagniety wątek,film utrzymany w podobnej konwencjii co pierwsza czesc,fabuła dopracowana,generalnie same plusy.

ocenił(a) film na 3
pavellek

nieźle, że też komuś się to podobało... jak dla mnie strasznie kiepski, ale każdy jak woli :)

ocenił(a) film na 1
pavellek

My chyba widzieliśmy dwa różne filmy. Moim zdaniem całkowicie zepsuty pomysł, brak ciągu dalszego i klimatu z jedynki i jakby zrobiony na siłę ( kasę ). Generalnie dno...

pavellek

Ja ten film oglądałem 5 minut po skończeniu części pierwszej i jestem pozytywnie zaskoczony, film po prostu pokazuje idealnie ciąg dalszy części pierwszej. Nie rozumiem osób którzy twierdzą że w tej części niepotrzebnie pokazali wątek religijny przecież już w pierwszej części pod koniec filmu był on pokazany teraz go tylko wyjaśnili. Film równie dobry co część pierwsza jak nawet nie lepszy.

ocenił(a) film na 8
Noodles_

gowno prawda po pierwszej czesci bylo to jak na wariackich papierach niewiadomo skad jakies chore zombie a teraz wszystko wychodzi na jaw i odslania swoje mroczne tajemnice kto sie nie zna niech idzie oglądac teletubisie

ocenił(a) film na 10
pavellek

Hugo Fernandez spisał się na medal - prawda. Ale podczas filmu zrobili kilka błędów. Fabuła świetna. Dużo strzelania,strachu,ataków z zaskoczenia i ciemności.