PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

wielu z was pisze tutaj iz na strychu była to mniemana dziewczynka tylko ze sprawa dziewczynki byla wczesniejsza i byla by starsza niz 8 lat. a to byl chlopiec koreanczyk zobaczcie sobie. i to co chodzilo chude po pokoju to z pewnoscia jakas ziomeczka bo ksiadz raczej piersi by nie mial ;D a ona miała. to na anorektyczke mi wygladalo. i ciekawe co z tym koreancem co paraliz mial. wydaje mi sie ze byl z tym bloku ktos jeszcze kto faktycznie angele uratowal ale to sa moje znikome przemyslenia.
jak widac po trailerach 2 czesc bedzie ciekawa i najlepsza jest ta dziewczynka od tego psa ;D jehehehhe

klaudia_l

To tylko może "domysły" aczkolwiek być może podczas gdy to "coś" ciągało ją po podłodze , akurat wszedł jakiś oddział specjalny i ją wyratował choć to bardzo mało prawdopodobne.

klaudia_l

To na strychu to zapewne dziecko tej dziewczynki - dziewczynki która przez lata zamknięta była w tym obskurnym mieszkaniu. ZAmknięta i torturowana, gwałcona, rozcinana itd. :/

A w 2ce Angela może grac, ale jako zombie, nie pomyślałaś o tym? Bo każda inna opcja wydaje się za bardzo naciągana, ale i tak nie mam obaw co do filmu bo robią go ci sami ludzie (którzy o sobie mówią że są fanami horroru i tworzą dla fanów horroru) co jedynkę.

użytkownik usunięty
klaudia_l

Ja miałem wrażenie, że jak Pablo skierował kamerę w stronę korytarzu to zanim pojawiła się ta "chuda niezbyt seksowna laska" to widziałem jakieś migające lampki. Może REC2 będzie toczyć się w tym samym czasie ale w budynku obok, albo coś w tym stylu i obie sceny końcowe 1 i 2 będą ze sobą się "zbiegać". Takie moje przemyślenie.

dopiero teraz sobie skojarzyłem że ta chuda kreatura na górze to może być ten sparaliżowany starzec którego pogryzło jakeś inne zombie a był chudy dlatego że miałąś może jakąś inną chorobe

użytkownik usunięty
plemiona

Starzec odpada bo to coś miało cycki, no chyba że ten starzec był strasznie gruby i miał tzw. "męskie cycki", które mimo "odchudzania" mu jakoś zostały, ale to mało prawdopodobne.

jak dla mnie to coś na strychu co pomykało z młotkiem to dziewczyna o której były te wszystkie reportarze
została porwana i zamknieta w tym domu przez doktorka który przeprowadzał na niej badania a kiedy i on został przez nią pogryziony zamknął sie od środka i żył z nią dopóki nie weszła tam Angela
a doktorek też był pokazany...
a to co sie stało z Angelą zostaje tajemnicą... za****stą tajemnicą

TheDiaryofShadow

to chyba dawno go pogryzła bo to już nie była taka mała dziewczynka

plemiona

w filmie było powiedziane że od wielu lat nikt nie mieszka na strychu i jest on zamknięty bo właściciel gdzieś tam jest