PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56080
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

Otwarłem stronę główną [Rec 2]. Zrobili coś takiego, że można chodzić po całym budynku przy okazji dowiadując się kilku cennych informacji. Znalazłem tam galerię zdjęć (chyba na 2-gim piętrze) i... na pewno będą jakieś egzorcyzmy(zdjęcie komandosa przytrzymującego dziewczynkę i ktoś kto trzyma przed nią krzyż), oraz nie będą tam tylko komandosi...(zdjęcie z parą młodzieńców 18-24 lat z kamerą w ręce i jakimś strażakiem). Jak ktoś chce obejrzeć te zdjęcia, to trzeba wejść na: http://www.rec2lapelicula.com/

ziomek29

Super jest ta stronka!!! Nawet jest pare filmików o powstawaniu REC 2 !!! Polecam! Tylko trzeba chodzić po budynku

Corleone_94

bardzo fajna stronka, REC 2 będzie jeszcze lepszy niż REC.

pakulos79

film zapowiada sie rewelacyjnie:). znowu bede musial przed i po seansie wziasc tabletki na uspokojenie, pojawia sie klopoty ze snem ( ach ta moja slaba psychika, w sam raz na horrory) :) no coz trzeba bedzie obejrzec :)

ocenił(a) film na 8
ziomek29

są już nowe zdjęcia!
na pierwszym komandos spotyka chyba Angele albo jakąś inną dziewczynę. Tak czy siak nie jest zarażona.
na drugim komandosi leżą na podłodze a w ich stronę idzie jakaś zarażona. Nie wiem kto to może być...
Na trzecim zdjęciu jest widok z noktowizora. Widać tą samą dziewczynę (Angelę?) co na pierwszym zdjęciu i jakiegoś faceta... może doktora, albo egzorcystę?
A oprócz tego można przesłuchać piosenkę promującą [Rec]2 o bardzo optymistycznym tytule "Krew" (org. "Sangre")w wykonaniu Carlosa Ann oraz pobrać plakat z [Rec]2. Niedługo będzie też można pobrać ikonki i czcionki z tego co widzę.
Od jakiegoś czasu można też zrobić ze swojego zdjęcia zombiaka. I to chyba wszystko z nowości...

ziomek29

no jeśli to co jest pokazane na zdjęciach będzie w filmie to już moge powiedzieć że będzie to jeden z najlepszych horrorów wszech czasów