PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56084
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

juz nie moge sie doczekac!! 1cz byla wstrzasajaca! a ta koncowka z ta portugalska dziewczynka ... rewelacyjny klimat, fabula wszystko co potrzebuje horror!! a aktorstwo bezbledne... Jak dla mnie to najbardziej oczekiwany film jak narazie - cieszy mnie to Jaume Balagueró , Paco Plaza postanowili zrobic kontynuacje, zapewnie rownie dobra :D:D no to juz na 2 filmiki czekam w 2009 r. ( REC2 oraz Descent 2) - jest na co czekac ;)

wine_bae

Twój gust jest bardzo zbliżony do mojego, również uważam film [REC] za świetny i również nie moge się doczekać drugiej części [REC], jak i drugiej części filmu Descent.

wine_bae

ahhh, niemoge sie doczekac... to bedzie boskie! chociaz w sumie nie potrafie sobie wyobrazic =P

ocenił(a) film na 10
Broniu

To prawda tez nie mam pomyslu jak rozwina kontynuacje, ale to jednak nie zalezy od nas tylko naszczesnie od scenarzystow xD

ocenił(a) film na 7
wine_bae

[Rec] był bardzo dobry, ale nie widzę potrzeby i sensu robienia kontynuacji. Również dlatego, że powstanie tylko z tego powodu, że pierwsza część okazała się sukcesem.

ocenił(a) film na 6
Pemol

popieram

ocenił(a) film na 7
shamar

Dziękuję za poparcie. Widzę, że nie tylko ja mam takie zdanie.

Pemol

[REC] był kapitalny. Mam tylko nadzieję, że dwójka nie pozostawi po sobie złego posmaku i scenarzyści nie zawiodą :) Może rozwiną bardziej wątek z końcówki w tym pomieszczeniu. Pożyjemy zobaczymy ;)

ocenił(a) film na 5
ultimate

no właśnie oby 2 część nie okazała znacznie gorszą jak to w wielu przypadkach bywa ( chociaż zdarzają sie wyjątki:D?? narazie nic mi nie przychodzi do głowy:/), ale może to będzie coś w stylu co tam się działo wcześniej, na tym poddaszu, co z tą dziewczynką... a i nie wiadomo tak naprawdę co się stało z panią reporterka. Pytań jest wiele i niestety trochę będzie poczekać, ale po pierwszym Rec`u na pewno warto

nlt_2

Zapewne inna reporterka nagra coś innego. Duchy też bym mile widział, chociaż... zobaczy się.
Osobiście [rec] stał się dla mnie filmem idealnym. Nie widzę w nim wad. Trzymał w napięciu jak trzeba i nawet przy włączonych światłach na planie.

ocenił(a) film na 7
Dimond

A znace tytuły innych filmów (oczywiście horrorów) które są kręcone w taki sam sposób jak [Rec] prócz Blair Witch Project. Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
shamar

Mysle ze rezyserzy nas jeszcze zaskocza kontynuacja filmu.Ja rowniez czekam na reca 2 , project monster 2 oraz transformers 2.A filmy ktore poznije wejda to iron man 2 i hobbit.

użytkownik usunięty
kingdk3

czekam na rec 2 i mam nadzieje ze sie nie zawiode

rowniez nie mogę sie doczekac. na pewno będzie to cos trzymającego w
napięciu.

Dimond

Duchy??!!To byłoby absolutne zniszczenie filmu !!! oby nie... ;|

jakub_ziom

tez czekam na 2 i takze nie widze duchow w tym filmie, mam nadzieje ze ich nie bedzie

ocenił(a) film na 6
wine_bae

powiem tylko tyle - Rec byl dobry bo byl zaskakujący, był swiezy... siłą rzeczy "dwojka" tak zaskakująca juz byc nie moze, spodziewam sie zwyklej kichy w stylu "wiecej i mocniej" czyli wyciskamy ile sie da...

shamar

Nie zapominajmy ze postrzelenie kobiety, (która pogryzła policjanta) nie doprowadziło do jej śmierci, lecz żyła i nadal.
Wiec nie wiemy czy uda się zabić wszystkich zombie w kamiennicy.
Po za tym, na pewno zamknieta kamiennica nie bedzie taka ciagle... zobaczymy co wymyślą twórcy.

bumm

Ech średni 1 , pewnie to samo jak nie gorzej ale może mnie zaskoczą chciał bym :) choć wątpię.