PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29560
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Co za shit. 

ocenił(a) film na 1

Nie wierze ze cos takiego wogóle powstalo pod nazwa REC 3. Ten film nawet nie zasluguje na nazwe "Świt zywych trupów" lub cos podobnego. Ten film spokojnie mozna bylo wypuscic pod zupelnie innym tytułem i malo kto powiazałby go z REC bo w 3 czesci praktycznie nie ma nic co wiąze ze soba wątki z poprzednimi częsciami. Ogolnie mam to samo to napisał Klapssen. Poszedłem do kina w ciemno. Nie przypuszczalem ze 3 czesc wyjdzie tak szybko ale patrze jest w kinie. Wow mowie Ide na to na bank. Zamowiłem miejsca w kinie i lece na film z zona na 22 45. Nie przeczytalem wczesniej opini bo bylem pewny ze skoro REC i zwlaszcza REC 2 mnie zachwycily to twierdziłem ze REC 3 musi byc conajmniej rownie dobry a jeszcze zapowiedzi ze wyjasni sie sprawa wirusa (zreszta sam podtytul to sugerował) strasznie mnie skusily. I bardzo zaluje ze nie przeczytalem opini. To co widzialem w kinie to kompletna zenada. Najgorszemu wrogowi nie zycze tak wyrzuconych pieniedzy w bloto. Widac jak chec zarobienia kasy wplywa na filmy. Paco Plaza zrobil 2 wspaniale horrory trzymajace w napieciu z dobrym watkiem i fabula. 3 czesc bazowała na opiniach o pierwszych 2 czesciach i jak widac byl to shit zrobiony tylko po to zeby wiara poszla z nadzieja ze bedzie dobrze i zostawiła w kinie kase na bilety. A nie jest dobrze, jest nawet bardzo bardzo zle i znacznie ponizej jakichkolwiek oczekiwan. Jednym slowem tragedia. Ostatnio tak sie zawiodłem chyba jedynie na I'm The Legend bo nie pamietam kiedy sie tak pomylilem co do filmu jak wczoraj.