PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29555
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Dlaczego? ;-;

ocenił(a) film na 6

Co to w ogóle za gł€pi pomysł z tą kamerą? Już pomijając fakt, że niewiadomo, jak ten pies się zaraził (chyba, że reporterka go ugryzła... cholera wie), to było po prostu słabe. Jednak sama koncepcja jest bardzo dobra. Szkoda, że na weselu nie było tej reporterki, wszystko byłoby jakoś tak bardziej logiczne i połączone z poprzednimi częściami. I mogliby pokazać, co z księdzem. :C

Otake

Akurat pomysł z kamerą ciekawy, szkoda, że przerwali w trzeciej części. A wszystko jest logicznie połączone, pies zaraził się od tego stwora mieszkającego na strychu, potem pies ugryzł wujaszka, który poszedł na wesele i zaraził wszystkich. A ksiądz nie mógł się całe życie modlić, więc też musiał zginąć prędzej, czy później. Co nie zmienia faktu, że ta część jest słaba.

ocenił(a) film na 6
gabiszu

Niby logiczne, ale jednak... A z księdzem mogłoby być równie dobrze tak, że on by się modlił, podleciałby helikopter, a ksiądz modląc się tak długo, jak tylko pozwoliłaby mu dlugość kabla nagle szybko wszedłby po jakiejś linie do helikoptera i poleciałby na badania/do izolatki. Wcześniej jednak ogrodzono by teren i spalono. Mam nadzieję, że zrozumiale to wyjaśniłam. :)
Chociaż nie mogę powiedzieć, że jest to jakiś wybitnie zły film, jak już pisałam - sam pomysł na takie zakończenie najszczęśliwszego dnia w życiu jest idealne na horror.

Otake

To niestety jest wybitnie zły film. I myślę, że po zabiciu tej pary, nikt nie leciał by sprawdzać, czy ktoś jeszcze przeżył, w poprzednich częściach nie chcieli nikogo wypuścić na zewnątrz, więc bardziej prawdopodobne jest, że spalili wszystko razem z księdzem. Pierwsza i druga część mi się podobały, był dobry pomysł na obraz z kamery amatorskiej (stąd też tytuł [Rec], a więc trzecia część nie powinna mieć takiego tytułu), dobry klimat a w trójce niestety zabrakło wszystkiego.

ocenił(a) film na 2
gabiszu

Wybitnie zły - dobre określenie!!!