PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29555
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Rycerz w lśniącej zbroi i panna młoda z piłą łańcuchową dają radę.Zmiana stylu wcale nie znaczy, że film jest gorszy od poprzedniczek. Kamera z ręki poszła w odstawkę, ale może to i lepiej, bo już mnie oczy bolały od tak roztrzepanego wesela :) Myśle,że Paco Plaza świadomie odstąpił od stylu wcześniejszych części, bo i sam film od nich odbiega..może następny Rec bedzie już taki sam....na serio i z łapy:)ale do tej częci poprostu by nie pasował ten styl.oglądanie jak kamerzysta goni za panna młodą raczej by nie wyszło...jak dla mnie mocna 7....

tequila82

Też dałam 7. Dlaczego? Hmm...Odpowiedz znajdziesz tutaj ----> http://www.filmweb.pl/film/%5BRec%5D+3%3A+Geneza-2012-544033/discussion/Rec+3.,2 001155 <---
Nie oceniałam tego filmu jako horroru ,bo wtedy ocena byłaby o wiele niższa.

ocenił(a) film na 7
Oluchna_92

Ja natomiast oceniałem jako horror podszyty czarnym humorem i dla mnie to właśnie ta mieszanka zdecydowała, ze dałem 7.Rec 3 jest też trochę jak bajka. Waleczny narzeczony i jego piękna żona walczą ze złem. Skłonni rozwalić całą rodzinę ( motyw z piła wymiata )by tylko się odnaleść. A wszystko w klimatach mocno krwistych:)I przyznaję, zakończenie świetne.

ocenił(a) film na 1
tequila82

Ja chciałbym powiedzieć że zakończenie powinno być inne ( Clara powinna przeżyć ) i dla mnie bardzo udane wesele :D .... ode mnie 6,5 / 10

ocenił(a) film na 2
tequila82

Ja niestety muszę dać 2/10, wszystko było by okey, nawet zabawny (nie tak jak Wrota do piekieł które są genialne pod względem humoru), nawet mogła być ta sama nazwa (w sensie "kontynuacja" historii RECa) ale jednak robiła to ta sama osoba co 1 i 2 wiec do cholery co jej do głowy strzeliło by sie "zabawic"...

ocenił(a) film na 7
matlizard

To fakt, że film Raimiego jest lepszy, ale kiedyś i On kręcac 2 i 3 część Evil Dead dodał trochę czarnego humoru i wyszło niesamowicie. Może Plaza też tak chciał i moim zdaniem 3 Rec jest fajnym eksperymentem. Odskoczył od poprzedniczek i spróbował trochę zaskoczyć czymś innym( szczególnie podobałmi się motyw zmiany stylu kręcenia :)co mi jak najbardziej przypadło do gustu. A, że mało jest produkcji w tym klimacie to i tym większy plus dla reżysera..