PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29555
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Gdybym wcześniej nie przeczytał, że jest to horror to oglądając myślałbym, że to komedia...
Żenada, pierwsze dwie części trzymały w napięciu a oglądając trzecią część chciało mi się śmiać.

ocenił(a) film na 2
Kyzu

Dokładnie. Scena z mieleniem twarzy zombiaka blenderem... Albo te romantyczne sceny uścisków/pocałunków ze skrzypeczkami w tle, kiedy wszechobecne zombiaki nie wiedzieć czemu nie rzucają się na głównych bohaterów.

ocenił(a) film na 8
Kyzu

No tak, a jakby przy pierwszej części napisali, że to dramat sądowy to miałbyś pretensje, że film okazał się horrorem? Nie można wszystkiego oceniać przez pryzmat gatunków przypisanych na fimwebie. 3 część łączy horror z komedią romantyczną i robi to przeuroczo. Jeden z piękniejszych filmów o miłości jakie widziałem :D

ocenił(a) film na 3
kangur_msc_CM

Dokładnie! Jeżeli jest napisane, (nie tylko na filmwebie) że jest to horror to ma nim być, a nie komedią romantyczną. Cóż.... Tobie się podobał, ok każdy ma swój gust. Ja natomiast spodziewałem się czegoś innego.

ocenił(a) film na 8
Kyzu

Fakt faktem - brak komedii w gatunkach to jakaś pomyłka.

Kyzu

Ten film to pastiż ostatnich dwóch REC oczywiście kto zezwolił na posługiwanie się tym samym tytułem gdzie są prawa autorskie???
kpina