PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29556
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Co to było ? Gdy wszyscy moi znajomi mówili, że ta część to dno nie wierzyłem... Po dwóch
znakomitych jak dla mnie częściach myślałem, że nie można nagle zrobić czegoś tak bardzo
odstającego poziomem od pozostałych... MYLIŁEM SIĘ. Jestem naprawdę zawiedziony. Jak
mogli zniszczyć taką fajną konwencję takim gównem..... ?! Jeśli czwórka będzie podobna to
nawet nie oglądam. Żałuję, że zobaczyłem trójkę, bo jestem zniesmaczony.

luko92

Popieram. 2 pierwsze części były znakomite. A ta to zupełne NIEPOROZUMIENIE.

luko92

Popieram w całej rozciągłości. Strasznie, ale to strasznie się zawiodłam. Oczekiwałam wyjaśnień, skąd wziął sie wirus (tytuł geneza, a genezy ani widu ani słychu;/) a nie tego czegoś! Faktem dało się obejrzeć, gdyż widziałam już znacznie gorsze "horrory"(dlatego tej części daję marne 3), ale to się nijak nie ma do tego co prezentował Rec 1 i Rec2. Tam był klimat, zaskoczenie, elementy grozy (nie zapomnę staruszki z pierwszej części) a tu? Fakt, krew leje się i to jak, ale to nie jest straszne! Momentami wręcz śmieszne!
Luko92 masz rację, jeśli czwarta część będzie podobna do tej, to naprawdę będę kompletnie zawiedziona. Szkoda tak fajnego pomysłu i faktu, że do tej pory hiszpańskie horrory/ thrillery były naprawdę dobre.

aa-kinomaniak

SPOJLER

a i ta "klimatyczna" muzyczka podczas zabijania gości weselnych przez pannę młodą....taaa.... strasznie straszne, wciska w fotel.

ocenił(a) film na 3
aa-kinomaniak

Całkowicie się z Tobą zgadzam, że momentami było wręcz śmiesznie! Chociaż nie.. moim zdaniem ten film to po prostu komedia. Jednakże włączając ten film oczekiwałam horroru,a nie komedii i tu jest to nieporozumienie.

ocenił(a) film na 3
Weronikaa

W 3. niestety nie było człowieka chodzącego przez cały film z kamerą, co buduje napięcia.
Film został zrobiony jak przeciętny film o zomie