PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29560
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

MASAKRA

ocenił(a) film na 1

Specjanie założyłam konto na filmwebie, żeby dodać swoją opinię na temat tego filmu. Jako
wielka miłośniczka horror właśnie pluję sobie w brodę, że wydałam pieniądze na tak
BADZIEWNY film. To mi przypomina KRZYK 4, gdzie z filmu zrobiła się totalna parodia. Mnie
osobiście demotywowała muzyka, która miała podkręcać straszną atmosferę a zamiast
tego rozśmieszała. Gra aktorów drugorzędnych (zombie) też była jednym z powodów do
śmiechu. A jak faceci przebrali się w zbroje to mnie to osobiście rozbroiło. Nie mam
pojęcia, czemu film ma ocenę 4,5/10. Jak dla mnie zasługuje najwyżej na 2/10, bo wszyscy
nie wyszli z kina. ŻENADA

Dariole7

proszę przeczytaj sobie mój pst jest chyba 3 pod twoim, bo jakbyś naprawdę była fanką horrorów to byś potrafiła dostrzec wiele w tym filmie. A jak widać trochę słabo.

ocenił(a) film na 1
konstruktorka

Mam za sobą niemalże całą bibliotekę kinową horrorów i ten film właśnie trafił do kategorii "zmarnowane 2 godziny życia" i siedzi tam razem z Krzykiem 4 i Blair Witch Project. Mam dostrzec to że trzyma w napięciu? Komedie też trzymają w napięciu. Ten film to jakiś żart, nawet jeśli miał być śmieszny to był, ale w żenujący sposób. Ja nie dostrzegam nic w tym filmie oprócz zabawnej gry aktorów. Ten film troche przypomina Zombieland.