PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29560
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Me gusta!

ocenił(a) film na 7

Nie zgadzam się ze wszystkimi którzy mówią ,że ten film jest żenujący ! ja uważam ,że ta 3 część jest NAJLEPSZA ! jest i czasami zabawna, romantyczna a przede wszystkim straszna. Mi się bardzo podobało! z chęcią obejrzę to jeszcze raz :)
I to ,że sobie ubrał zbroję to nic śmiesznego.... więc nie wiem co was tak strasznie śmieszy w tym ,ze ubrał sobie zbroje ;/ ! może i raz była scena z przesadą... ale to nie oznacza ,że cały film jest beznadziejny. Mi się podobał! Jednym słowem ta część to jest jedno wielkie ME GUSTA ! ! ! i mówcie sobie co chcecie :)) pozdro.

arek_polak6

Mi też się film nawet podoba, tak że obejrzałbym go jeszcze nie raz, ale... hmm.. oglądałeś poprzednie dwie części? Jak oceniłbyś go na ich podstawie? Na podstawie "prequela rozwiązującego zagadke"?

Bo dla mnie mimo że film dobry, jako że to REC nie można mu dać wysokiej oceny.

ocenił(a) film na 7
Recorder

Pierwsza część była genialna, druga już trochę mniej. Też się zastanawiałem nad tym ,że trójka w ogóle nie pasuje do 1 i 2, może dopiero w czwórce to się wyjaśni. Jednak mi tam nie przeszkadza ,że ta część nie klei się z poprzednimi i trochę odstaje od wizerunku REC. Może się nie znam, nie wiem. Może dopiero czwórka nawiąże do wszystkich trzech części... zobaczymy ;D

arek_polak6

Genialny trolling, prawie dałem się nabrać.

arek_polak6

Oto chodzi, że każdy czuł głód historii, która była w REC 2. Tutaj rozjee**bali system i film można zbojkotować.