PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29554
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Moim zdaniem

ocenił(a) film na 3

Zdecydowanie najgorsza część jak dla mnie. Po fajnej jedynce i trochę słabszej ale dalej fajnej dwójce Geneza jest totalną klapą w porównaniu do tamtych. Słaba gra aktorska, głupia fabuła , mnóstwo niedoróbek i śmiejący się zombie...no nie ;D

ocenił(a) film na 3
Wezzy

Bo to komedia. I to słaba komedia. Niepotrzebna częśc psująca serię.

ocenił(a) film na 3
armarange

Bez kitu porażka ;D A z tego co wiem ma wyjść kolejna część...to dopiero będziemy się śmiać :)

ocenił(a) film na 3
Wezzy

Nie wiadomo. Może wrócą do starej konwencji bo akurat cz I to znakomity horror a cz. II co prawda wtórna ale też na niezłym poziomie. Niestety ale do takich produkcji jak Martwe Zło 2 , Geneza się nie umywa. Za to jeden czy dwa "żarciki" są dobre - lecz to za mało. To troszkę robienie idiotów z widzów jak dla mnie.

ocenił(a) film na 3
armarange

Dokładnie ;) Jeśli chodzi o REC to od początku miał być horror, lecz z trójki zrobili taką nieudaną komedię niestety. Gdyby od pierwszej części by to Horror-Komedia (dobra komedia) to ok ale po 1 i 2 trzeba 3mać pewien pułap.Co do horroro komedii to oglądałem ostatnio Zombie SS jedynkę i dwójkę i im wyszło to świetnie. Z taką tylko różnicą że tu było to zamierzone a w Rec nie ;D