PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29580
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Nie spożywajcie posiłków tuż przed, tuż po i w trakcie oglądania. Film jest obrzydliwy, a nie straszny. Nie jestem "obrzydzająca się", ale to już przegięcie. Nawet jak pomyślę to mnie cofa. Myślę, że ciężko to "dzieło" nazwać horrorem, nie ma takiej kategorii do której można by wrzucić film, przy którego oglądaniu jedyne uczucia jakie z ciebie wychodzą to wzmożona chęć puszczenia pawia.

ocenił(a) film na 1
ubergirl

Ej - Ten ,,języczek" był bardzo romantyczny XD.

ocenił(a) film na 7
ubergirl

Jeśli to dla Ciebie było obrzydliwe to nie radzę oglądać "Martwego Zła".

ocenił(a) film na 7
ubergirl

uwierz mi, że nie oglądałaś obrzydzających filmów. jest parę produkcji które pozostawiają wiele do myślenia np. "czy ten "film" wymyślił człowiek czy jakaś bestia?" takie pytania można stawiać po obejrzeniu kilku produkcji w tym jak najbardziej japońskich ukazujących świat jaki mało kto zdołałby wymyślić... przykład martwego zła nie ma tutaj nic wspólnego z tematem bo można to traktować jako komiks charliego chaplina.

ocenił(a) film na 3
ubergirl

Nie było strasznie, ale jadłam w trakcie i nic mi nie było:D

ocenił(a) film na 3
ubergirl

Martwe Zło to nic w porównaniu z Srpskim Filmem i Ludzką Stonogą! A REC 3 nie jest obrzydliwe.

ubergirl

Ja w trakcie filmu jadłem chipsy a podczas sceny na przyjęciu kiedy wujek opluł krwią jakąś babkę piłem mętny sok z arbuza.