PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29580
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Muzyka

ocenił(a) film na 2

Wie ktoś, gdzie moge znaleść muzykę z tego filmu ?

dakot

chyba cie poje bało

ocenił(a) film na 2
KliMo1950

piosenki była bardzo fajna.

dakot

:D takiego gówna to ja już dawno nie oglądałem. A muzyka tak pasuje do tego filmu jak Śląsk w LM

ocenił(a) film na 5
KliMo1950

a ty frajerze pasujesz tutaj ?? wara od wks!!!!!!!!!!!!

kluwa070190

Widać jak jesteś mądry, chodzi o to, że żadne klub w Polsce nie nadaje się na LM a jak byś widział to w tym roku Śląsk próbuje ale wiadomo jaka jest Polska piłka, zresztą nie będę na forum filmowym ci tego wyjaśniał i nie skacz jak pies pi zdo od razu

ocenił(a) film na 1
dakot

Znaleźć, kuźwa!
A poza tym - google, tytuł filmu + soundtrack i nie musisz zakładać bezsensowych tematów.

ocenił(a) film na 2
Giuseppe_Baldini

muszę, a dlatego, że szukałem w google, myślisz,że nie mam niczego innego do roboty, niż zaśmiecać forum postami, które są nie potrzebne, i tak zbyt dużo osób to robi.

ocenił(a) film na 1
dakot

Skoro nawet w google nie ma wzmianki, to ktoś na forum FW ma ci to stworzyć ex nihilo? Ogarnij się, człowieczku.

ocenił(a) film na 2
Giuseppe_Baldini

Ogarniać, to Ty możesz swój pokój.Tonący brzytwy się chwyta.

ocenił(a) film na 1
dakot

No chwytasz się, to prawda, ale lepiej, żebyś się nie odzywał, niż ratował się takimi dennymi tekstami.

ocenił(a) film na 2
Giuseppe_Baldini

Niczym się nie ratuję, zakładając tego posta nie prosiłem się o dyskusję z Tobą.

ocenił(a) film na 1
dakot

Nie łżyj przynajmniej, skamlałeś o nią jak mały piesek pod drzwiami.

ocenił(a) film na 2
Giuseppe_Baldini

Raczej nie.

ocenił(a) film na 2
dakot

Jest w Googlach, nie łżyj. Po prostu nie chce ci się szukać dalej niż na 1 stronie.

ocenił(a) film na 2
Giuseppe_Baldini

Prawda, jest. Takie tematy zakładają dzieci, które szukać nie umieją.

ocenił(a) film na 2
dakot

Nie wiem, co dokładnie miałeś na myśli, bo nie znam słowa "znaleść", ale kojarzy mi się to ze "znaleźć", dlatego postaram się odpowiedzieć na to pytanie: można znaleźć w Googlach (ja znalazłam). Nie dziękuj.

ocenił(a) film na 2
rusofil

Nie mam za co, (każdy błąd może popełnić) Popatrz na datę umieszczenia tematu oraz datę polskiej premiery filmu, i nie zawracaj mi głowy.

ocenił(a) film na 2
dakot

Gdzieś mam co i kiedy zostało umieszczone. Nie chcesz odpowiedzi? Nie pytaj. Nie zabronisz mi odpowiadania na pytania, które zostały umieszczone w necie. Rany, co za dzieciak z ciebie.

ocenił(a) film na 2
rusofil

Nie interesuje Mnie, co o Mnie myślisz,po prostu mówię, że post ten powstał niedługo po tym,jak film wszedł do kin, więc odpowiadanie na nie go teraz nie ma sensu.

ocenił(a) film na 2
dakot

Po prostu zignoruj odpowiedź, skoro tak cię drażni.

ocenił(a) film na 2
rusofil

Nie drażni :) Ale nie chcę być nie miły, od teraz ignoruje, pozdrawiam.