Widać jak jesteś mądry, chodzi o to, że żadne klub w Polsce nie nadaje się na LM a jak byś widział to w tym roku Śląsk próbuje ale wiadomo jaka jest Polska piłka, zresztą nie będę na forum filmowym ci tego wyjaśniał i nie skacz jak pies pi zdo od razu
Znaleźć, kuźwa!
A poza tym - google, tytuł filmu + soundtrack i nie musisz zakładać bezsensowych tematów.
muszę, a dlatego, że szukałem w google, myślisz,że nie mam niczego innego do roboty, niż zaśmiecać forum postami, które są nie potrzebne, i tak zbyt dużo osób to robi.
Skoro nawet w google nie ma wzmianki, to ktoś na forum FW ma ci to stworzyć ex nihilo? Ogarnij się, człowieczku.
No chwytasz się, to prawda, ale lepiej, żebyś się nie odzywał, niż ratował się takimi dennymi tekstami.
Niczym się nie ratuję, zakładając tego posta nie prosiłem się o dyskusję z Tobą.
Jest w Googlach, nie łżyj. Po prostu nie chce ci się szukać dalej niż na 1 stronie.
Nie wiem, co dokładnie miałeś na myśli, bo nie znam słowa "znaleść", ale kojarzy mi się to ze "znaleźć", dlatego postaram się odpowiedzieć na to pytanie: można znaleźć w Googlach (ja znalazłam). Nie dziękuj.
Nie mam za co, (każdy błąd może popełnić) Popatrz na datę umieszczenia tematu oraz datę polskiej premiery filmu, i nie zawracaj mi głowy.
Gdzieś mam co i kiedy zostało umieszczone. Nie chcesz odpowiedzi? Nie pytaj. Nie zabronisz mi odpowiadania na pytania, które zostały umieszczone w necie. Rany, co za dzieciak z ciebie.
Nie interesuje Mnie, co o Mnie myślisz,po prostu mówię, że post ten powstał niedługo po tym,jak film wszedł do kin, więc odpowiadanie na nie go teraz nie ma sensu.