PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29560
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Najlepsza!

ocenił(a) film na 3

Tak, to była najlepsza komedia na jakiej ostatnio byłam nie licząc American pie!:p Poszłam na ten film od tak, bo mi się nudziło. Umarłam ze śmiechu. Najdziwniejsze jest to, że na sali tylko ja i mój kolega się śmialiśmy a inni wyglądali na skupionych a czasami przerażonych... Masakra. Kto wgl kręci cos takiego?

ocenił(a) film na 3
alcazuz

na Nocy Grozy w Multikinie ze śmiechu płakała cała sala..:)

ocenił(a) film na 6
magda90

POTWIERDZAM, bo też byłem wczoraj :D dzięki temu film chyba nie był takim kiczem jakim powinien być kiedy by się go samemu oglądało :D

ocenił(a) film na 2
filmoManiak230

Haha, ja również z multikina i teraz z ciekawości sprawdzam, czy reszta też tak samo odebrała ten film : > Czysta komedia, klimatem zupełnie niepasująca do jedynki i dwójki...

ocenił(a) film na 4
Dzialmex

Kto był na nocy grozy w Rybniku? :D:D:D
Hahahah, masakra,w szyscy plakali ze śmiechu prawie. ;D Specjalnie się odwracałam do tylu bo zawsze ejstem ciekawa reakcji pozostałych. ;D
Film ktory poszedł na 1wszy ogień,c zekajac w kolejce przed salą, slyszalam komentarze: "podobno calkiem dobry, cos w stylu masakra w blair czy paranormal activity", mysle sobie "przekichane, a mają być jakieś fotorelacje, trzaba się stopowac z dzikimi odruchami bo pewnie nie wyrobie ze strachu", a tymczasem nie wyrabialam ale ze śmiechu. ;D Gdyby oceniać to w gatunku komedii to ma ode mnie 11/10 ;DD