PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29580
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Chyba każdy, kto oglądał pierwszą i drugą część zastanawia się, co chodziło twórcom tego filmu po głowie, bo na pewno nie kontynuacja świetnej serii.

ocenił(a) film na 4
Scoobany

Nie wiem jak można było aż tak popsuć tę serię filmów. Pierwsza i druga część były fajne, a 3 jest słaba. Dobrze, że w czwórce chociaż minimalnie podnieśli poziom w porównaniu z tą częścią. Może jest jeszcze nadzieja, że małymi kroczkami seria wróci na właściwe tory.
Dałem 4 tylko z sentymentu do tej serii. Chociaż przyznaję, że kilka scen prezentuje tak żałosny poziom, że gdy już minie zażenowanie może pojawić się drobny, ironiczny uśmiech na twarzy.

ocenił(a) film na 8
Scoobany

I całe szczęście. szkoda tylko, że podpięli dobrą komedię romantyczną gore pod tą serię.

ocenił(a) film na 2
kangur_msc_CM

"dobra komedie romantyczna" nie rozbrajaj mnie.

ocenił(a) film na 8
daniinter

czemu?

ocenił(a) film na 2
kangur_msc_CM

Ten film to porazka.

ocenił(a) film na 8
daniinter

Pytałem czemu nie chcesz być rozbrojony. Co sądzisz na temat mojej ulubionej komedii romantycznych gore mam akurat w poważaniu, zwłaszcza, że jesteś fanem "Zmierzchu". Dla mnie romantyzm połączony grozą wyglądają lepiej jak są podane mniej poważnie. Stąd też Ty wybierasz "Zmierzch", którego nie umiem obejrzeć w całości, bo już sam wygląd bohaterów odpycha mnie gejadą, a ja wybieram "Rec3", które jest dla Ciebie porażką. Nie ma co się rozbrajać, życióweczka. W ogóle było z czego rozbrajać?

ocenił(a) film na 2
kangur_msc_CM

Nie jestem fanem "Zmierzchu" bo wole inne filmy.Natomiast zastanawiam sie co widzisz w Rec 3.Zamiast horroru jest jakis zalosny kabaret ni to smieszne ni to zabawne.Do tego glowna bohaterka latajaca z pila mechaniczna.Koniec to juz w ogole zenada nie wymagajaca komentarza.Poza tym film ma niska ocene i sie temu nie dziwie , ale jak ci sie ten film podoba to twoja sprawa.Pozdrowiam.

ocenił(a) film na 8
daniinter

Oceniałeś "Zmierzchy" na 8-9, to chyba jednak się jarasz :P Horror wile ma wcieleń i nie musi wcale być straszny. Ja się na tym uśmiałem, a ostatnia scena była piękną sceną, której 90% "romantycznych" filmów może buty czyścić. A oceny kina gatunkowego na fw zbywam milczeniem. Pozdro