PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29581
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Pierwsza częśc całkiem ciekawa, Jasne dużo niejasności ale dawno takiego horroru z takimi ujęciami nie widziałem. Oglądało się całkiem przyjemnie. 2ga część to mniej więcej to samo tylko więcej jatki mniej tego gęstego klimatu, ale nadal się przyjemnie oglądało.

No i teraz ja sie pytem co to ma być ta 3cia część? Nie wiedziałem czy płakać(bo taka słaba), czy śmiać się(bo niektóre sceny to mega przegięcie).

SPOILERY!
3 sceny mi utknęły w głowie jako totalna masakra, ale niestety się przy nich niemiłośiernie uśmiałem(troche z politowania)

-scena kiedy zombie(bo z demonami to miało niewiele wspólnego) gonią panne młodą jakiś przydupas mówi żeby ucikać, a ona mówi coś w stylu "Ni chuj@" mnie to zabiło ....

-motyw ze zbroją to śmiech na sali a ten z blenderem i wujkiem to już dno totalne ...

-kto się nie uśmiał jak para wychodzi a tu nagle wujaszek ich atakuje bo uwaga uwaga .... miał aparat słuchowy :D no ta scena to mnie zmiotła z powierzchni ziemi ....

generalnie dam 3/10 bo się kilka razy pośmiałem

ocenił(a) film na 1
Jakoks

Pierwsze 20 minut przewijałem. Gówno mnie obchodzi jakieś tam wesele :P Nadal nie mam pojęcia jak jeden wujaszek który po spadnięciu z balkonu stał się zombiakiem ( czy to nie chore ? ) zrobił ze wszystkich na weselu jakaś dziką hordę potworów . Dialogi fatalne a montaż też kiepski . W dodatku bohaterowie niewiarygodni a cały film zamiast horroru ma charakter komedii. Politowanie panny młodej nad matką zombii która chciała ją zabić było równie fascynujące co łażenie w zbroi templariusza i rozwalanie Zombiaków butelkami od szampana i blenderem :D Totalna beznadzieja. Wszyscy mówią że ten film to gówno a stawiają oceny 3 albo 4. Ja dam jeszcze niżej bo zepsuli całkiem nieźle zapowiadającą się serię. 1/10

ocenił(a) film na 8
Darkadi15

a widzisz, trzeba było nie przewijać, gdyż na początku wujek mówi, że ugryzł go ostatnio jakiś pies, który wyglądał na martwego

ocenił(a) film na 1
ManiekDBK

Akurat ten moment oglądałem ale po seansie nie przypomniałem go sobie . Dzięki za sprostowanie :)

Darkadi15

Generalnie takie nawiązanie żeby tylko było ... mimo wszystko nie do końca wyjaśnia jak to się stało, że ta infekcja się rozprzestrzeniła oraz dlaczego robili testy na tej dziewczynce itp. Mi osobiście troche tych wyjaśnień brakuje