PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29560
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

W końcu mamy OFICJALNY teaser! Są fragmenty filmu! Nic tylko czekać do końca marca
2012. :)

http://www.youtube.com/watch?v=FymIOL9w1NQ

xKoweKx

Piła mechaniczna? hmm nie wiem, nie przypadła mi zbytnio do gustu, no ale pożyjemy zobaczymy ;)

ocenił(a) film na 5
Caya18

Jedyne co mi się nie podoba to to, że akcja nie jest już nagrywana w ten sam sposób, co w poprzednich częściach. Teraz to wygląda jak "normalny" film. Nie wiem czy to dobrze, czy źle.

xKoweKx

Fakt, ale jak dla mnie to jeżeli wyjdzie tak jak mówisz "normalny" film, to to już nie będzie ten sam Rec, który był. Bo jak dla mnie klimat Rec'a zależał właśnie od sposobu nakręcenia go.

ocenił(a) film na 5
Caya18

No dobra, ale zobaczyliśmy póki co tylko sekundy filmu. A możliwe, że będą sceny nagrane w sposób taki jak w poprzednich częściach. :)

xKoweKx

No i miejmy taką nadzieję. ;)

ocenił(a) film na 3
Caya18

hmmm... ale jesli tam ma byc wesele, to moze tez bedzie kamerzysta ktory wszystko bedzie filmowac?:)

xKoweKx

Co to kvvrwa jest? Przecież genesis miałbyć historią i początkiem tej choroby, nie jakaś pieprzona piła mechaniczna.
;/

ocenił(a) film na 1
Danielultras1

o co wam chodzi z tą piłą?

mistrzu99_FilmWeb

Obejrzyj trailer.

użytkownik usunięty
xKoweKx

Wygląda...kiepsko.

ocenił(a) film na 3
xKoweKx

W pierwszej chwili pomyślałem sobie, że coś się komuś powaliło i oglądam jakieś pocztówki z wesela. :|