PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29560
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Osoby patrzące na "Rec Genesis" przez pryzmat poprzednich części z całą pewnością się zawiodą. Film ma w zasadzie niewiele wspólnego z poprzednikami. Jeśli ktoś idzie do kina i nie oczekuje klimatu wcześniejszych części to myślę, że seans może sprawić mu sporą przyjemność. Fani wszelkiego rodzaju zombie movies, czy choćby kultowej "Martwicy mózgu", z pewnością docenią humor ukazany w "Rec 3". SPOILERY: Panna młoda z piłą łańcuchową, Pan młody w zbroi św. Jerzego, sponge John czy postać wujka według mnie bardzo fajnie do filmu pasowały. Akcja toczy się w dobrym tempie, aktorzy dają radę. Minusem napewno jest przewidywalność, oklepane schematy i nudnawe zakończenie. Jest to sprawnie wykonany zombie movies. Typowy, ale i tak miło mi się oglądało. Ode mnie 6/10.

ocenił(a) film na 7
_ARMIN_

w końcu jakaś normalna opinia, brawo!

ocenił(a) film na 7
paszpi

Zgadzam się z wami w 100% ! ! ! moim zdaniem film ma stanowczo za małą średnią !

ocenił(a) film na 8
_ARMIN_

Ja dał bym 9/10 gdyby nie zachłanność producentów. Powinni ten film sprzedać pod inną marką niż REC wtedy mieli byśmy murowanego kandydata do filmu kultowego. A tak mnóstwo ludzi idzie do kina na film typu REC 1 i 2 a dostają nieoczekiwanie zupełnie co innego. Szkoda.