Według mnie to była komedia ;p
Serio, cała sala się śmiała... Na prawie każdej scenie ;D
Dokładnie tylko ja z koleżankami komentowalismy i ludzie z naszych komentów łahali no ale serio 2 poprzednie części były zajebiste a to to 100% czarna komedia ;D
hehe ;)
ja z koleżanką co chwila komentowałyśmy np. "Boże, skoro ona tak spędza wesele to ja do niej nie przyjdę na urodziny" ;D
Jedynka była spoko, dwójka już trochę gorzej, ale trójka to chyba parodia ;D
w sensie kiepskie wesele czy co?WEsele jak wesele,nie widzę anomalii.Było tam coś co przeoczyłem?
aaaaaa kurrrrrrde jprd...
Jeżeli ona swój ślub spędza uciekając przez zombie
to jak spędza urodziny
kurde ja nie mogę ;p
Przed czy po tym zdarzeniu?Jeśli przed to zakładam że normalnie,a jeśli po to chyba nie może bo przecież zmarła...?Co ma piernik do wiatraka?
wybieram trzecią opcję,czyli nic nie rozumiem.Czy ktoś inny rozumie o co chodzi?Dobra zakończmy tą jałową gadkę,bo sądzę że wyjaśnieniem jest to że każdy ma inne poczucie humoru.Nie twierdzę że masz gorsze,po prostu inne...
Ja tam oglądałem sam( no może oprócz mnie były 2 osoby na koniec sali,a ja na środku sali byłem) w nocy o północy więc było git.Nie widzę sensu oglądania horrorów bo w grupie bo dużo głupków jest i zarażają innych swoją głupotą.W grupie traci się esencję z horrorów.Oglądając samotnie każdy horror zyskuje swoisty klimacik
U mnie też sala była prawie pusta, oglądałam go może nie o północy, ale byłam na seansie po 22. Po prostu po Rec'u spodziewałam się czegoś innego.... poprzednie części to 2 z nielicznych horrorów, które dały radę mnie przestraszyć... a ten? Rozśmieszał do łez... czułam się jakbym poszła na "Straszny film X", a wierz mi, znam osoby, które boją się oglądać nawet tę serię, mimo, że z góry wiadomo, że to parodia horrorów ;)
Poprzednie części RECa cie przestraszyły?w którym momencie bo muszę je jeszcze raz obejrzeć...Serio fajne filmy ale nic strasznego tam nie było czego bym już wcześniej nie widziała,wychodzi na to że widziałam już o kilka horrorów za dużo...a 3 chętnie obejrzę nawet czarna komedia jest ok choć fakt nie każdy lubi..ja akurat lubię byle humor był dobry...
Przestraszyły w sensie takim, że pierwsze moje myśli jak się okazało o co chodzi (dlaczego ich zamknęli w tej kamienicy) - w każdej chwili może wybuchnąć jakaś epidemia, zostanę zamknięta w jakimś pomieszczeniu, z którego nikt mnie nie wypuści nawet jeśli nie będę zarażona + film był ciekawy, pomysł na niego też + były momenty w których skupiałam się na czymś co działo się między bohaterami i jakieś zombie, które nagle gdzieś wyskoczyło tak mnie zaskoczyło, że podskoczyłam, nie było tego co w innych filmach - straszna muzyka, ktoś idzie z bronią w jednym kierunku, a zza pleców atakuje go zombie czy tam inny stwór ;)
Nie wiem, może jestem dziwna, ale mnie straszą właśnie takie horrory, które trzymają w napięciu, dlatego Rec i 1408 to moje ulubione horrory, a takie rzeczy typu piła wywołują u mnie głównie obrzydzenie :). Horror musi w sobie mieć to coś a Rec dla mnie je miał, ale o gustach się nie dyskutuje. Kiedyś ludzie bali się Dziadów, a dziś nawet małego dzieciaka nie dałyby rady przestraszyć.
Wychodzi że obejrzałam już o kilka horrorów za dużo...ale jak interesuje cie ten temat tj.Ty i Zombie,to już powstały wariacje co robić w tym przypadku...Choć fakt sytuacja z RECa nieciekawa jakby się w takiej sytuacji znaleźć...Tu masz propozycje co robić w razie epidemii zombie...choć sytuacja nieco inna
http://www.filmweb.pl/serial/Walking+Dead%2C+The-2010-547035/discussion/Atak+Zom bie+na+Polsk%C4%99+-+co+robimy,1881443
http://www.filmweb.pl/serial/Walking+Dead%2C+The-2010-547035/discussion/Epidemia +zombie+w+Polsce,1490571
Nie chodziło mi o zombie ;) tylko po prostu o sytuację, że ktoś mnie gdzieś zamknie i nie będzie chciał wypuścić, jak źle to sprecyzowałam to sory ;)
A o to...No taka sytuacja też nie najlepsza,ale na pewno mnie groźna niż potencjalni chorzy na "wściekliznę" pod moimi drzwiami..
Czy ja wiem czy bardziej..zależy chyba bardziej od wielu okoliczności jakie miały by przy tym powstać...
jest sens. Byłam na horrorach w grupie i zależy od tego czy film jest dobry czy nie. Rec 3 na pewno do najlepszych się nie zalicza ;D
yulaa noo! Odniosłam identyczne wrażenie!
Może i było kilka scen polegających na straszeniu z zaskoczenia bo nagle coś wyskakuje przed kamerę, ale poza tymi scenami to na filmie cała sala się śmiała,
SPOILER: a w szczególności na momencie jak Clara zaczęła się zachowywać niczym Alice z Resident Evil (maszynka do zabijania zombie) :D A o scenie z odcięciem jej ręki już lepiej było by nie wspominać... on musi to zrobić jak najszybciej zanim zakażenie się dostanie dalej, ale nieee.... on się patrzy na nią i czeka (pewnie zastanawiał się czy woli mieć żonę bez ręki czy w ogóle jej niemieć....), w tym momencie można było nawet na sali usłyszeć "nosz ku*wa" :D
hahaha :) jak ona powiedziała "zuch z ciebie kochanie" to cała sala zaczęła tak się śmiać, że szkoda gadać ;D
U mnie padł komentarz, że jak będzie się tak grzebał, to będzie musiał przy głowie ciąć ;)
hahahahaha :D dobre ;D
okropne było jak on ją pocałował na końcu [SPOILER] nie chodzi mi o to, że mu język wyrwała tylko o to, że byli cali we krwi a ona już prawie była zombie... Bleeeeeeee ;ppp
Najlepsze było jak tytuł pojawił się po chyba 25 minucie filmu ;p Ja wtedy tak "No tak bo zapomniałam już, że to Rec ;p"
moim zdaniem najzabawniejsza była scena kiedy Ci dwaj pojawili się w zbrojach, a w oddali widać było jak panna młoda w tej sukni spuszcza się na dół po linie, niczym księżniczka z zamkniętej wieży. czekałam tylko na pojawienie się białego konia, poważnie.
jedna z najśmieszniejszych- prawda ;D
albo "cholerny dziadek i jego aparat słuchowy" kiedy ją dziabnął ;DD
a to nie jest komedia? podobnie jak 1 i 2? jeszcze nie byłam na horrorze, na którym bym sie nie smiala :)
hehe ;) jeden to bym nie powiedziała, że to taka typowa komedia, dwójka to dno, a nie komedia ;p
ja na PRAWIE każdym się śmiałam... Widziałam dwa horrory w swoim życiu na, których podskakiwałam ze strachu ;pp