PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29560
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Strata czasu

ocenił(a) film na 1

Po obejrzeniu pierwszych dwóch części, miałem wyrobione dobre zdanie na temat serii.
Niestety przed pójściem do kina nie sprawdziłem opinii reszty kinomanów. Teraz bardzo
tego żałuję. Film w ogóle nie przypomina wcześniejszych części. Nie ma z nimi żadnego
związku. Mieliśmy się czegoś dowiedzieć, rozwiać tajemnice. Tymczasem dostajemy marną
papkę w stylu "hack and slash", która wygląda słabo. Podczas seansu nie wiedziałem czy
mam się śmiać czy płakać bo bać na pewno nie. Kiedy widziałem jak Koldo patrzy na zbroję
z błyskiem w oku, pomyślałem sobie - nie, nie zrobi tego - a jednak stało się, założył. Od
tego czasu zaczęła się komedia z rycerzem i jego giermkiem. O nadzwyczaj zaprawionej w
boju pannie młodej z piłą łańcuchową nie wspomnę. Film rozczarował mnie do tego
stopnia że się zalogowałem wystawiłem 1 i napisałem pierwszy komentarz na tym forum.
Nie polecam.
To nie ten film którego się spodziewałem.

klapssen

Wiem ze film nie ma nic wspólnego z dwójką dlatego sobie darowałem oglądanie tej części ale za to czwórka ma być kontynuacją dwójki

użytkownik usunięty
klapssen

Dokładnie. Strata czasu. Kompletna pomyłka. Twórcy tego filmu chyba zażyli jakieś kiepskie narkotyki przed realizacją tego "dziełka" :D