PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544033}

[Rec] 3: Geneza

[REC]³ Génesis
2012
3,8 30 tys. ocen
3,8 10 1 29560
4,0 8 krytyków
[Rec] 3: Geneza
powrót do forum filmu [Rec] 3: Geneza

Super film !!!

ocenił(a) film na 6

Komu się film podobał niech się wpisuje.
Mi się film podobał :) Muzyka trochę dołująca Hoy Es Mi Dia szczególnie. Ale akcja, fajne sceny z Medeiros. Ta piła mechaniczna i ci gości weselni, a przede wszystkim ta w aucie.
Zakończenie jest takie romantyczne hehe.
Ocena:
aktorstwo - 8/10
muzyka - 5/10
demony - 10/10
zakończenie - 10/10 (ale mogliby przeżyć, ale to REC w końcu)

goja1969

Mnie też sie bardzo podobał - dawno się tak w kinie nie uśmiałam jak na "REC 3" :D Uwielbiam horroro-komedie ;D Choć twórcy mogliby ostrzec, że to horror-komedia, bo widzowie nastawieni na obejrzenie horroru bardzo sie zawiedli (i nie dziwię im się).

ocenił(a) film na 7
bodzia_piratka13

Mi też się bardzo podobał :D

ocenił(a) film na 7
goja1969

Pozytywnie zaskoczona. Na początku filmu trochę śmiechu ale na szczęście akcja się dobrze rozwinęła. Zakończenie jak nie z horroru ale miało to coś w sobie.

ocenił(a) film na 9
goja1969

film - mistrzu ! co prawda horror to był żaden, ale kiedy tylko się zorientowałam, że muszę na to patrzeć jak na komedię, płakałam ze śmiechu. Mimika panny młodej - bezcenna !

ocenił(a) film na 3
goja1969

Jako komedia - w granicach 5-6/10. Jako horror i następca dwóch poprzednich - 3/10, totalne rozczarowanie.

ocenił(a) film na 6
Halun79

Film bardzo mi się podobał:D, w 22 minucie podczas sceny w kuchni, mężczyzna w okularach przedstawia się jako Jerzy Moncio jeśli dobrze zrozumiałem;p ktoś kojarzy tego pana?

goja1969

Najlepszy moment w filmie i najbardziej straszny to NAPISY KOŃCOWE!!!!
Takiej komedii romantycznej w życiu nie widziałem, Gatunek Dramat Horror- Tu się zgodzę Dramat straszny, A Horror to było wydać pieniądze w kinie na to dziadostwo.

skorpioniks

Dobry horrorek 7/10